kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.593 Makaleler 3 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 02:00 #11 Vio dedi: Acer kullanıyorum uzak dur da ne yaparsan yap. NVIDIA sistemin varsa G-Sync, AMD sistemin varsa FreeSync özellikli bir şeyler bak. Genişletmek için tıkla... FreeSync ile G-Sync arasinda fark yok. FreeSync bir monitorde G-Sync kullanilabiliyor gayet. Hepsinin islevleri aynı.
Vio dedi: Acer kullanıyorum uzak dur da ne yaparsan yap. NVIDIA sistemin varsa G-Sync, AMD sistemin varsa FreeSync özellikli bir şeyler bak. Genişletmek için tıkla... FreeSync ile G-Sync arasinda fark yok. FreeSync bir monitorde G-Sync kullanilabiliyor gayet. Hepsinin islevleri aynı.
CheonsaMiraew Hectopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 1.219 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400f 16gb ram GTX 1070ti 1TB SSD 650w +80 PSU Cinsiyet Erkek Cuma 07:45 #12 zaaraabuurr824 dedi: AOC üzmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Alali 3 ay falan oldu yani bir şey demiyorum mükemmel ötesi bir şey.
zaaraabuurr824 dedi: AOC üzmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Alali 3 ay falan oldu yani bir şey demiyorum mükemmel ötesi bir şey.
Z zaaraabuurr824 Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 19:38 #13 AOC almayı düşünüyorum. Monitörü laptoptan bağlayacağım bu arada HDMI ile sorun çıkarır mı?