180TL'ye kadar iyi bir mouse almak istiyorum CS, Valorant vs. oyunlar oynuyorum aklımda ASUS Cerberus var 150 TL onu almayı düşünüyorum öneriniz nedir?
En ucuz GameNote MS1001 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote MS1001 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 280,77 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
İyi bir mouse istiyorsanız bütçenizi arttırmalısınız.
Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Mobil uygulamaya özel ilk siparişte geçerli 50TL indirim veriyor. Kod: MERHABA50 Mobil uygulamayı indirin, hesabınız yeni olsun. Sağ taraftaki çan simgesine tıklayıp bildirime girin ya da kupon olarak yaz. Bu şekilde 200 TL'ye gelecek.
Kupon olayı devam ediyor mu bilmiyorum ama devam ediyorsa bu fare Logitech'den de iyi:
Mobil uygulamaya özel ilk siparişte geçerli 50TL indirim veriyor. Kod: MERHABA50 Mobil uygulamayı indirin, hesabınız yeni olsun. Sağ taraftaki çan simgesine tıklayıp bildirime girin ya da kupon olarak yaz. Bu şekilde 200 TL'ye gelecek.