Param o kadar yok maalesef bunları kullanmayı deneyeceğim. Bu yetmiyorsa neden bana bilgisayarcı bunu taktı anlamıyorum. Aslında ilk başta bayağı güzel kullandım arkada Chrome varken oyun bile oynadım. Şu an virüs falan var PC de SSD gelince format atacağım muhtemelen virüs yüzünden kasıyordur. PSU gene idare eder bence. Ben bu sistemle CS:GO bile oynadım 30 FPS. Hatta önceden 350W varken Fortnite da kasmadan düşük ayarlarda oynuyordum.
PC de Chrome da kasıyor. Hatta medal of honor allied assault da donuyor kapancak gibi oluyor. Valla korkmuyorum değil. Bir de Battlefield 3 oynama hayalleri kuruyordum...
PC de Chrome da kasıyor. Hatta medal of honor allied assault da donuyor kapancak gibi oluyor. Valla korkmuyorum değil. Bir de Battlefield 3 oynama hayalleri kuruyordum...
Valla ben gayet rahat oynadım ama nasıl olduğunu anlamadım. Ama baya baya açtı 1.5 saatte sadece 1 kez drop girdi. Ama aradan 1 sene geçti oyunu açmayı denedim. Oyun ekran kartı directx 10 diye kabul etmedi.
Valla ben gayet rahat oynadım ama nasıl olduğunu anlamadım. Ama baya baya açtı 1.5 saatte sadece 1 kez drop girdi. Ama aradan 1 sene geçti oyunu açmayı denedim. Oyun ekran kartı directx 10 diye kabul etmedi.