183 TL'ye Bannerlord alınır mı?

Marik Ishtar

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
İşlemci
Ryzen 3 2200g
Normal de Epic Games'i seven birisi değilim fakat Epic Games'de olan indirimden dolayı koyduğum resimdeki fiyata düşüyor, sizce bu fiyata almaya değer mi? Daha da düşebilir mi?

Screenshot_20221219-125653_Chrome.jpg

Bannerlord 100 liradan fazla etmez o da meraklısına. Online falan oynayacaksan.

Steam de şu an 244 TL, sizce kış indirimlerinde düşer mi?

Bence alınır. 100 saati çok rahat aşabileceğiniz bir oyun.

Bir de kış indirimlerin de Rust almayı düşünüyorum, Bannerlord'a vermek yerine. Ama temel paketi alacağım sanırım diğerleri pahalı geliyor sizce hangisi daha mantıklı olur?

Steam de şu an 244 TL, sizce kış indirimlerinde düşer mi?

Bir de kış indirimlerin de Rust almayı düşünüyorum, Bannerlord'a vermek yerine. Ama temel paketi alacağım sanırım diğerleri pahalı geliyor sizce hangisi daha mantıklı olur?
İkisi de çok farklı oyunlar hocam. Tek başınıza oynamayı düşünüyorsanız bence Bannerlord alın. Ayrıca kış indirimlerinde daha fazla düşeceğini sanmıyorum.

Warband 90₺
Warband enchanted Edition 183₺
Grafik takıntınız varsa alabilirsiniz.

Warband'ı 20 liraya mı ne almıştım, ne olmuş buna ya böyle 😯, Bannerlord bayağı istiyorum da, Steam de almak daha hoş oluyor o yüzden biraz sıkıntı da kaldım.

Bannerlord DLC'si gelecek. Gelmeden gazını kaçırmayın zaten içi de boş.

Nasıl yani hocam anlamadım?

İkisi de çok farklı oyunlar hocam. Tek başınıza oynamayı düşünüyorsanız bence Bannerlord alın. Ayrıca kış indirimlerinde daha fazla düşeceğini sanmıyorum.

Arkadaşlarım var Rust oynayan da, ben ya Rust alacağım ya da Bannerlord ondan biraz kararsız kaldım.

Yıllarca Warband ve Fire & Sword oynamış biri olarak o kadar da tavsiye etmem. Çıkmadan önce gazım vardı ancak oynadıktan sonra çok kısa süre sonra sıkmıştı beni. Eğer oynamadıysanız Warband oynayabilirsiniz. Warband'da hikayesel modlardan tutun uzay modlarına dek binlerce mod var oyunu bırakıp tekrar tekrar yeni modlarla başlayabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı