Normal de Epic Games'i seven birisi değilim fakat Epic Games'de olan indirimden dolayı koyduğum resimdeki fiyata düşüyor, sizce bu fiyata almaya değer mi? Daha da düşebilir mi?
Bir de kış indirimlerin de Rust almayı düşünüyorum, Bannerlord'a vermek yerine. Ama temel paketi alacağım sanırım diğerleri pahalı geliyor sizce hangisi daha mantıklı olur?
Steam de şu an 244 TL, sizce kış indirimlerinde düşer mi?
Bir de kış indirimlerin de Rust almayı düşünüyorum, Bannerlord'a vermek yerine. Ama temel paketi alacağım sanırım diğerleri pahalı geliyor sizce hangisi daha mantıklı olur?
İkisi de çok farklı oyunlar hocam. Tek başınıza oynamayı düşünüyorsanız bence Bannerlord alın. Ayrıca kış indirimlerinde daha fazla düşeceğini sanmıyorum.
Warband'ı 20 liraya mı ne almıştım, ne olmuş buna ya böyle , Bannerlord bayağı istiyorum da, Steam de almak daha hoş oluyor o yüzden biraz sıkıntı da kaldım.
İkisi de çok farklı oyunlar hocam. Tek başınıza oynamayı düşünüyorsanız bence Bannerlord alın. Ayrıca kış indirimlerinde daha fazla düşeceğini sanmıyorum.
Yıllarca Warband ve Fire & Sword oynamış biri olarak o kadar da tavsiye etmem. Çıkmadan önce gazım vardı ancak oynadıktan sonra çok kısa süre sonra sıkmıştı beni. Eğer oynamadıysanız Warband oynayabilirsiniz. Warband'da hikayesel modlardan tutun uzay modlarına dek binlerce mod var oyunu bırakıp tekrar tekrar yeni modlarla başlayabilirsiniz.