1850₺ M30S alınır mı?

  • Konuyu başlatan Redburne
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 951
Öncelikle S6 Edge+ kullanıcısıyım, Stok Android iyi güzel ancak OneUI veya diğer özelleştirilmiş arayüzler dopdolu hissettiriyor. AOSP ROM'dan OneUI portuna geçiyorum kendi cihazımda, Saf Android'te bomboş telefon kullanıyormuşum gibi hissediyorum. A3 o esastan üzebilir.
 
@Silinen üye Bu durum Amoled ekranlara özgü bir durum değil, IPS ekranlara nasıl Ghost Screen(hayalet ekran) çıkıyorsa Amoled ekranlarda da burn-in(Amoled yanığı) ortaya çıkabiliyor.

Sürekli tam parlaklıkta kullanmazsan herhangi bir durum olmaz. Amoled ekranlar kaliteli ve uzun ömürlü ekranlardır. Kullanmasını bilmezsen başını ağrıtır, yeni telefonların parlaklık değerleri çok yüksek özellikle Amoled ekranlarda bunun avantajları olduğu gibi dezavantajlı noktaları da var.

Otomatik parlaklıkta kullan, parlaklığı kendin ayarlayacaksan da sadece dış ortamda güneşli havalarda tam parlaklıkta kullan, diğer türlü tam parlaklıkta kullanmak uzun vade için sorun yaratır, göz sağlığı içinde iyi değil.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı