1850 TL Sistem Önerisi

1.Sistem mi 2.Sistem mi yoksa başka öneri mi ?

• 1.Sistem

Oy: 4 44,4%
  • 2.Sistem

Oy: 5 55,6%
  • Başka öneri

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    9

TeknoManyak

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar.

Ben en fazla 1850 TL'ye sistem alacağım. Pazar günü alınacak nasipse. HDD ve DVD-ROM mevcut. Aynı şekilde monitör de. Ben böyle sistemler düşündüm.

1. Sistem

• İntel Core i3 4150
  • Msi Z97 Guard Pro ( biliyorum işlemcinin çarpan kilidi açık değil ama ileride işlemciyi değiştirirken sorun olmasın diye bu anakartı seçtim. )
  • Cooler Master RC K380 600W
  • 4GB Corsair 1600 MHZ CL9
  • Powercolor R9 280X Turboduo

2.Sistem

• Amd FX 6300
  • Asus M5a97 R2.0
  • Cooler Master RC K380 600W
  • 8GB GSKİLL (2x4) 1866 MHZ CL9
  • Powercolor R9 280X Turboduo

Bunların haricinde önerileri de kabul ediyorum. Hangi sisten daha iyi ve uzun ömürlüdür ? Amd FX serisinin ipini çekmiş galiba. Sistem de oyun oynanacak ve Youtube kanalım var. Yani video çekeceğim. Burada AMD Gaming Evolved'in Record özelliğinden yararlanmak istiyorum. @Silinen üye hocam senin harika sistemler topladığını gördüm. Ayrıca sistem tavsiyelerinde en büyük pay seninmiş. Diğer hocalarım sizin de tavsiyelerinizi bekliyorum.

İyi Sosyaller :)

Ekran kartı hariç aynı sistemi kullanıyorum. Kullandığım ekran kartı R9 270 Battlefield 4,Gta 4,Mortal Kombat 9 bu oyunları ultra ayarlarda kasmadan oynuyorum.

Amd sistem şu an daha önde. Oylara göre. Ancak Recep Baltaş AMD FX serisinin ipini çekti demiş. Sizce de öyle mi ? @Berke Kan hocam önerinize uyacağım. Ancak biraz bütçe zorlanacak. Eğer zorlayamazsam kasayı Z3 Plus + VS 650 yapıp , rami 4GB yapsam sıkıntı olur mu ?

@Recep Baltaş sizin de görüşünüzü bekliyorum.

Son düzenleme:
Amd sistem şu an daha önde. Oylara göre. Ancak Recep Baltaş AMD FX serisinin ipini çekti demiş. Sizce de öyle mi ? @Berke Kan hocam önerinize uyacağım. Ancak biraz bütçe zorlanacak. Eğer zorlayamazsam kasayı Z3 Plus + VS 650 yapıp , rami 4GB yapsam sıkıntı olur mu ?
Rami indirmenize gerek yok. Eğer bütçe yetmiyorsa kasayı yine eskisi gibi yapabilirsin.

Ne kadar ucuz kullanacağınıza bağlı da bence sorun yok. Darboğaz da yaşamazsınız o işlemci ile bu kartla. İleride sistemi yenilerken de danışırsınız. Ben bir sorun görmüyorum şimdilik.

Sistemi yenilerken bu işlemcinin üstleri FX 8320 ve 8350 var. Ancak onun üstü çok güç tüketiyormuş. Ve bu işlemciyle ( overclock dahil olmak üzere ) kaç yıl idare ederim. 4-5 yıl giderse sıkıntı olmaz sonrasında.

Sistemi yenilerken bu işlemcinin üstleri FX 8320 ve 8350 var. Ancak onun üstü çok güç tüketiyormuş. Ve bu işlemciyle ( overclock dahil olmak üzere ) kaç yıl idare ederim. 4-5 yıl giderse sıkıntı olmaz sonrasında.
Overclock yapmana gerek yok. Oyun performansını zaten arttırmayacak. Ekran kartı oyun için yeterli. Ayrıca stok fanla Overclock yaparsan o işlemciyi yakarsın. Eğer bu sistemi kullanırsanız en az 2 yıl idare eder.

Overclock yapmana gerek yok. Oyun performansını zaten arttırmayacak. Ekran kartı oyun için yeterli. Ayrıca stok fanla Overclock yaparsan o işlemciyi yakarsın. Eğer bu sistemi kullanırsanız en az 2 yıl idare eder.

Hocam zaten hemen alınca overclock yapmayacağım. İşlemci ileride yetersiz kalırsa yaparım. En fazla kaç yıl gider bu sistem peki ? Ayrıca ileride stok fanı da değiştireceğim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı