Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2014 #11 2 yıl gider en az demiştim? Stok fanla O.C. yapmayın.
KS KS T TeknoManyak Hectopat Katılım 18 Temmuz 2014 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2014 #12 Berke Kan dedi: 2 yıl gider en az demiştim? Stok fanla O.C. yapmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam ama ben en fazla ne kadar gider diye merak etmiştim. Stok fanla overclock yapıp işlemciyi yakmaya teşebbüs etmek dahi istemiyorum zaten
Berke Kan dedi: 2 yıl gider en az demiştim? Stok fanla O.C. yapmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam ama ben en fazla ne kadar gider diye merak etmiştim. Stok fanla overclock yapıp işlemciyi yakmaya teşebbüs etmek dahi istemiyorum zaten
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2014 #13 İşlemci zaten kötü değil. Telaşlanmana gerek yok. En az 2 yıl işte. Ömrünü bilemem. Bir tanıdığımız FX-8350 ile GTX 780 SLI kullanıyor. Sizin işlemci de ondan biraz düşük. Baya kullanabilirsin yani.
İşlemci zaten kötü değil. Telaşlanmana gerek yok. En az 2 yıl işte. Ömrünü bilemem. Bir tanıdığımız FX-8350 ile GTX 780 SLI kullanıyor. Sizin işlemci de ondan biraz düşük. Baya kullanabilirsin yani.