1850TL'ye MSI RX 470 4 GB alınır mı?

953284

Attopat
Merhaba techno dostlar, 1850TL'ye MSI Gaming model RX 470 4 GB buldum. MX4 termal macun yenilemesi yapılmış, test de sıcaklıklar da normal görünüyor. Sizce bu fiyat bandına daha iyisi olabilir mi?

Merhaba techno dostlar, 1850TL'ye MSI Gaming model RX 470 4 GB buldum. MX4 termal macun yenilemesi yapılmış, test de sıcaklıklar da normal görünüyor. Sizce bu fiyat bandına daha iyisi olabilir mi?
Bu fiyatta RX 480/570 4GB'ler bulunuyor ve bi tık daha iyiler tabi. MSI Gaming güzel kasa ama FPS farkı var işte.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yaani eski bir kart oyun performansı ortada Valorant falan çok düşük oyunlar oynarsan tercih edebilirsin, driver de sorunludur bunların demedi deme. Tek artısı MSI Gaming serisi güzel işte soğutma açısından. Benim işimi görmezdi şahsen.

Genel olarak 1080p low oyuncusuyum, rekabetçi oyunlardan alışkanlık oldu hep grafikten ziyade performans önemli benim için, şu an Dying light the beast oynamak istiyorum yeni oyunlardan. Onu da iyi köyü oynatır sanırım.
2 haftadır bakınıyorum, ucu ucuna kaçırdıklarım hariç 2k bütçeye hep 570 4gb falan var ya da 480 8gb miningler gördüm. 2500'e çıkabilseydim kesinlikle 1060 bakardım aslında ama işte

2 haftadır bakınıyorum, ucu ucuna kaçırdıklarım hariç 2k bütçeye hep 570 4gb falan var ya da 480 8gb miningler gördüm. 2500'e çıkabilseydim kesinlikle 1060 bakardım aslında ama işte
Video ortada, OC ile RX 570 yakalanabilir performans olarak. Size kalmış.

şu an Dying light the beast oynamak istiyorum yeni oyunlardan. Onu da iyi köyü oynatır sanırım.
O biraz sıkıntı doğrusu, Framegen olmadan pek iyi deneyim olmuyor:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
8GB modeli bile 40FPS anca almış 1080P'de. Mekana görede FPS çok değişkende olabilir, şahsen RX 480 ile DL2'de cebelleştiğim zamanlar geldi.

Peki bütçeyi arttırıp, 1060 6gb düşünülebilir mi son olarak bunu sorayım

Peki bütçeyi arttırıp, 1060 6gb düşünülebilir mi son olarak bunu sorayım
İlla NVIDIA olacaksa olabilir ama sürücü desteği bittiğini belirtiyim. Vulkan Api kullanılan senaryolar dışında hertürlü daha güçlü bir kart kendiside.

İlla NVIDIA olacaksa olabilir ama sürücü desteği bittiğini belirtiyim. Vulkan Api kullanılan senaryolar dışında hertürlü daha güçlü bir kart kendiside.
Hepinize görüşleriniz için teşekkür ederim, o halde biraz daha bekleyip uyguna 1060 6gb kovalamak daha mantıklı. Olmadı yine dönecez 470'lere iyi akşamlar herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…