18650 pil alacağım ama + kutbu düz olup olmaması fark eder mi halihazırda kullandığımın +kutbu çıkıntılı. Matkap falan çalıştırmayacağım lazer çalıştırmak için alıyorum.
Bu biraz cihazın pil yatağına bağlı. Ufacık o mesafeyi çıkıntıyı kapatacak yay vb mekanizma varsa çıkıntısı olmayan pil temas edecektir. Mesela televizyon kumandalarındaki yay mekanizması gibi bir şer varsa sorun olmayacaktır.
Bu biraz cihazın pil yatağına bağlı. Ufacık o mesafeyi çıkıntıyı kapatacak yay vb mekanizma varsa çıkıntısı olmayan pil temas edecektir. Mesela televizyon kumandalarındaki yay mekanizması gibi bir şer varsa sorun olmayacaktır.
muhtemelen sorun yaşamazsın ama dediğin gibi çözersin.
Verdiğim linkteki ürünün orijinal olup olmadığını bilmiyorum yorumlar olumlu-olumsuz satıcı orijinal demiş ama bakalım. Geldiğinde kullanım performansından az çok belli olur. Orijinal ürünü bulmak zor performansından ne kadar kaliteli olup olmadığı anlaşılır.
Gelen ürünü 1-2 gündür kullanıyorum eski pile göre ciddi performans artışı var. Eski pilde yeni alındığında iyiydi. Yani gelen ürün kaliteli diyebilirim. Pil kutusu hediye vermişler.