MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 18 Ağustos 2014 #12 OC Genie açık olduğu için çarpan değerleriyle sistem kendine overclock yaptı. RAM hızı da çarpan değiştiği için farklı değerlere yükseldi. OC Genie kapatıp belleği 1866 MHz hız alın. Memory Frequency kısmından ayarlayacaksınız.
OC Genie açık olduğu için çarpan değerleriyle sistem kendine overclock yaptı. RAM hızı da çarpan değiştiği için farklı değerlere yükseldi. OC Genie kapatıp belleği 1866 MHz hız alın. Memory Frequency kısmından ayarlayacaksınız.
Literary. Megapat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 460 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2014 #13 KALSEDON dedi: CL9 daha performanslıdır. CL9 RAM sipariş edip CL10 geldiyse bence değiştirin. Genişletmek için tıkla... 2 Modül ram ile değiştireceğim onları nereye takmam gerek?
KALSEDON dedi: CL9 daha performanslıdır. CL9 RAM sipariş edip CL10 geldiyse bence değiştirin. Genişletmek için tıkla... 2 Modül ram ile değiştireceğim onları nereye takmam gerek?
KALSEDON Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 1.110 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2014 #14 BIOS'u sıfırlasa da düzelmesi lazım. Literary. dedi: 2 Modül ram ile değiştireceğim onları nereye takmam gerek? Genişletmek için tıkla... Anakartınız da 2 siyah 2 mavi slot var. 2 RAM'ı tek renk olacak şekilde takın yani 2'sini de siyah slotlara takın.
BIOS'u sıfırlasa da düzelmesi lazım. Literary. dedi: 2 Modül ram ile değiştireceğim onları nereye takmam gerek? Genişletmek için tıkla... Anakartınız da 2 siyah 2 mavi slot var. 2 RAM'ı tek renk olacak şekilde takın yani 2'sini de siyah slotlara takın.
Literary. Megapat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 460 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2014 #15 KALSEDON dedi: BIOS'u sıfırlasa da düzelmesi lazım. Anakartınız da 2 siyah 2 mavi slot var. 2 RAM'ı tek renk olacak şekilde takın yani 2'sini de siyah slotlara takın. Genişletmek için tıkla... Yarın değiştirmeye gideceğim RAM'i garanti belgesini bulamadım satış sözleşmesi yeterli olur mu değiştirmek için?
KALSEDON dedi: BIOS'u sıfırlasa da düzelmesi lazım. Anakartınız da 2 siyah 2 mavi slot var. 2 RAM'ı tek renk olacak şekilde takın yani 2'sini de siyah slotlara takın. Genişletmek için tıkla... Yarın değiştirmeye gideceğim RAM'i garanti belgesini bulamadım satış sözleşmesi yeterli olur mu değiştirmek için?
KALSEDON Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 1.110 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2014 #16 Hiç bir fikrim yok malesef. Literary. dedi: Yarın değiştirmeye gideceğim RAM'i garanti belgesini bulamadım satış sözleşmesi yeterli olur mu değiştirmek için? Genişletmek için tıkla... Düzeltiyorum çift RAM'lari anakartın kitapçığına göre takmalısın.
Hiç bir fikrim yok malesef. Literary. dedi: Yarın değiştirmeye gideceğim RAM'i garanti belgesini bulamadım satış sözleşmesi yeterli olur mu değiştirmek için? Genişletmek için tıkla... Düzeltiyorum çift RAM'lari anakartın kitapçığına göre takmalısın.
mert burak korhan Megapat Katılım 1 Temmuz 2014 Mesajlar 201 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2014 #17 Fatura götürmeniz gerekli sanırım ya da kredi kartı ekstresi de olabilir .Tabi kredi kartı ile alışverişi gerçekleştirdiyseniz. Son düzenleme: 18 Ağustos 2014
Fatura götürmeniz gerekli sanırım ya da kredi kartı ekstresi de olabilir .Tabi kredi kartı ile alışverişi gerçekleştirdiyseniz.