1889 TL Acer 240 Hz monitör alınır mı?

Bütçe
1889
Peki ne alayım 144 Hz 1 ms şekil uzun vadeli.
Eğilimli ekranı geniş severim bacakları 3 tane dal gibi olanları sevdim ve günde 14 saat oynsrim.
240 bulmuşsun al boşver elalemin ne dediğini gelecekte birdaha sistem yükselttiğinde birdaha monitör masrafı yaparsın.

Peki neden 240 Hz ile 144 Hz aynı fiyatta.

1610276168956.png

İndirimde olduğu için.

Kasma hissiyatıyla oynayabilirim diyorsan buyur al.

O fiyata 240Hz var.
Almak için bir neden vermiyor.
Başka önerisi olan.

Hocam, o fiyata 240 Hz ise bir hıyartoluk vardır işin içinde. Şunu öneririm:

Hocam konu bu kadar keskin değil. Bir çok yerden gelen bilgileri öncelikle bir kalburadan geçirmeniz gerek. 144 FPS alamazsan 144 Hz monitör çok kasar ifadesi tam olarak doğru değil. Bahsettiğiniz gibi oyun oynanılmayacak seviyede falan da olmuyor. Ne kadar çok yüksek FPS, o kadar çok smoothing verecektir tabii ki haklısınız ama yenileme hızından düşük seviyelerde oyun kasar oynanmaz diye de bir durum yok. Hele ki 60Hz'den falan geçiyorsanız 240'ya da 144E bunu hissetmezsiniz bile. 144Hz monitörüm var, 144 FPS altı da alıyorum ama kasıyor diyemem kesinlikle.

Hocam konu bu kadar keskin değil. Bir çok yerden gelen bilgileri öncelikle bir kalburadan geçirmeniz gerek. 144 FPS alamazsan 144 Hz monitör çok kasar ifadesi tam olarak doğru değil. Bahsettiğiniz gibi oyun oynanılmayacak seviyede falan da olmuyor. Ne kadar çok yüksek FPS, o kadar çok smoothing verecektir tabii ki haklısınız ama yenileme hızından düşük seviyelerde oyun kasar oynanmaz diye de bir durum yok. Hele ki 60Hz'den falan geçiyorsanız 240'ya da 144E bunu hissetmezsiniz bile. 144Hz monitörüm var, 144 FPS altı da alıyorum ama kasıyor diyemem kesinlikle.

Hocam kasma hissiyatı oluştuğunu söyleyen bir sürü kişi. Ayrıca çoğu oyunda 100 FPS'i bile göremeyecek. Kaldı ki kimse " çok kasar " demedi, kasma hissiyatı oluşur dedik.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı