18bin TL telefon önerisi

Ahnohnim

Hectopat
Daha fazla  
En son 5 ay önce telefonlara bir göz gezdirdim araştırdım şu an hediye için bakınca o belli başlı modeller aşırı fazla fiyat gelmiş üzerine başka modelde göremedim bu fiyat bandında Akakçe'de.

Telefonu kullanan genelde sarı sitede gezmeyi seven Instagram'a bir iki çık gir yapan arkada bol bol sekme açık bırakan bol bol fotoğraf çeker bu yüzden RAM ve depolama ve kamera açısından iyi olmalı uzun süre götürse daha iyi olur 8 senede 1 telefon değiştiriyor hatta şu an kullandığı telefon A21s her şeye 4-7 saniye geç cevap veriyor bütçe zorlarsam çıkabilirim.

Fiyatı en uygun olan+ iyi kamera + sağlam S21FE ancak android 15 e kadar güncelleme alacak.
Aşağıda ki EPEY linkinde bulunan diğer seçenekler de olabilir.

Fiyatı en uygun olan+ iyi kamera + sağlam S21FE ancak android 15 e kadar güncelleme alacak.
Aşağıda ki EPEY linkinde bulunan diğer seçenekler de olabilir.
S21 fe fiyatına göre baya iyi telefon ama dediğim gibi telefonu kullanan kişi sadece alo demek için arıyor telefonun uzun gitmesi çok önemli güncelleme açısındanda şuan honor 200 düşünüyorum a55 ikinci planımda şuanlık

S21 fe fiyatına göre baya iyi telefon ama dediğim gibi telefonu kullanan kişi sadece alo demek için arıyor telefonun uzun gitmesi çok önemli güncelleme açısındanda şuan honor 200 düşünüyorum a55 ikinci planımda şuanlık
Bence de Honor iyi bir seçim olur.
S21 FE ninde yeterli olacağını düşünüyorum ma siz daha iyi bilirsiniz.
Benim şu anda kullandığım tel android 10 ve hala kullanmaya devam ediyorum. (7 Yıllık Xiaomi)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı