Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.442 Makaleler 1 Çözümler 19 1 Nisan 2021 #21 Tam ağzımı açmıştım, konunun mizah ve eğlence kısmında olduğunu fark ettim.
Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #22 Allahtan Rampage PSU almışsın. GF1, Core Reactor vs. alsaydın patlardı mazallah.
Clawqs Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 366 Çözümler 3 Yer MacLaren’s 1 Nisan 2021 #23 em1rrr dedi: Allahtan Rampage PSU almışsın. GF1, Core Reactor vs. alsaydın patlardı mazallah. Genişletmek için tıkla... En kaliteli parçaları almaya çalıştım.
em1rrr dedi: Allahtan Rampage PSU almışsın. GF1, Core Reactor vs. alsaydın patlardı mazallah. Genişletmek için tıkla... En kaliteli parçaları almaya çalıştım.
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.442 Makaleler 1 Çözümler 19 1 Nisan 2021 #24 Clawqs dedi: En kaliteli parçaları almaya çalıştım. Genişletmek için tıkla... Keşke Power Boost alsaydınız.
Clawqs dedi: En kaliteli parçaları almaya çalıştım. Genişletmek için tıkla... Keşke Power Boost alsaydınız.
Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #25 Yahya Nuroğlu dedi: Keşke Power Boost alsaydınız. Genişletmek için tıkla... Hocam Rage serisine hayranım. Korumaya gerek bile yok o kadar iyi düşünsenize.
Yahya Nuroğlu dedi: Keşke Power Boost alsaydınız. Genişletmek için tıkla... Hocam Rage serisine hayranım. Korumaya gerek bile yok o kadar iyi düşünsenize.
G GoloXAre Picopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 172 1 Nisan 2021 #26 arasyuksel dedi: Discord Microsoft ile anlaştı konusu daha komikti ya, olmamış bu. Eki Görüntüle 951664 Genişletmek için tıkla... Nasıl yani yalan mı Microsoft Discord'u almıyor mu?
arasyuksel dedi: Discord Microsoft ile anlaştı konusu daha komikti ya, olmamış bu. Eki Görüntüle 951664 Genişletmek için tıkla... Nasıl yani yalan mı Microsoft Discord'u almıyor mu?
Clawqs Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 366 Çözümler 3 Yer MacLaren’s 1 Nisan 2021 #27 GoloXAre dedi: Nasıl yani yalan mı Microsoft Discord'u almıyor mu? Genişletmek için tıkla... Discord, Microsoft ile anlaştı! Video Never Gonna Give You Up videosuydu, kaldırılmış.
GoloXAre dedi: Nasıl yani yalan mı Microsoft Discord'u almıyor mu? Genişletmek için tıkla... Discord, Microsoft ile anlaştı! Video Never Gonna Give You Up videosuydu, kaldırılmış.