1 157228 Kilopat Katılım 23 Şubat 2017 Mesajlar 935 Çözümler 15 27 Ocak 2023 #11 Sefaltnts3945 dedi: Tamamdır. Teşekkürler. Yine rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Aldığım adaptörü iptal edemedim. Sizce kullanmalı mıyım? Telefonun batarya ömrünü kısaltır mı? @157228 Genişletmek için tıkla... Cihazı şarj olurken kullanmayın ve şarjı dolunca prizden çekin. Mümkünse orijinal bir şarj aleti alın ama daha sonra malum telefon fiyatları ortada.
Sefaltnts3945 dedi: Tamamdır. Teşekkürler. Yine rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Aldığım adaptörü iptal edemedim. Sizce kullanmalı mıyım? Telefonun batarya ömrünü kısaltır mı? @157228 Genişletmek için tıkla... Cihazı şarj olurken kullanmayın ve şarjı dolunca prizden çekin. Mümkünse orijinal bir şarj aleti alın ama daha sonra malum telefon fiyatları ortada.
Sefaltnts3945 Hectopat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 686 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #12 157228 dedi: Cihazı şarj olurken kullanmayın ve şarjı dolunca prizden çekin. Mümkünse orijinal bir şarj aleti alın ama daha sonra malum telefon fiyatları ortada. Genişletmek için tıkla... Zaten kullanmam.Normalde de onlara dikkat ediyorum.Dediğiniz gibi orjinallerin fiyatları pahalı.Teşekkürler.
157228 dedi: Cihazı şarj olurken kullanmayın ve şarjı dolunca prizden çekin. Mümkünse orijinal bir şarj aleti alın ama daha sonra malum telefon fiyatları ortada. Genişletmek için tıkla... Zaten kullanmam.Normalde de onlara dikkat ediyorum.Dediğiniz gibi orjinallerin fiyatları pahalı.Teşekkürler.