19.000-20.000 TL monitör ve gaming set dahil sistem önerisi

Bütçe
19000-20000
@Ederson Eder fakat 6700 XT 2K kartı, biliyorsun. 1080P'de kullanılabilir. Bütçeyi 850-900TL aşarsan monitör için çok daha tatlı olur tabii.
Aşamam dersen şunu al;
Ekran kartı olarak @Quistin'in attığını al bu arada.

Hocam sağ olun bilgi için. ViewSonic çok bilindik bir marka değil ama. XFX'i de pek bilmiyorum. Uyuşmamazlık sorunu olmaz inşallah.
ViewSonic çok bilindik bir markadır. Markaya göre uyuşmamazlık olmaz, onu bilesin. XFX sağlam markadır. AMD'nin üreticileri arasından zirveye oynayan bir firma. Ayrıca marka değil modele bakılır.

Hocam sağ olun bilgi için. ViewSonic çok bilindik bir marka değil ama. XFX'i de pek bilmiyorum. Uyuşmamazlık sorunu olmaz inşallah.
Hocam xfx de güvenilir sağlam markadır güvenebilirsiniz. Kendim de xfx kullanıyorum, forumda bir çok xfx kullanıcısı bulabilirsiniz.

ViewSonic çok bilindik bir markadır. Markaya göre uyuşmamazlık olmaz, onu bilesin. XFX sağlam markadır. AMD'nin üreticileri arasından zirveye oynayan bir firma.
Tamam usta teşekkürler. Gigabyte markasını alayım ben.
Hocam xfx de güvenilir sağlam markadır güvenebilirsiniz. Kendim de xfx kullanıyorum, forumda bir çok xfx kullanıcısı bulabilirsiniz.
Teşekkürler ekran kartı için sizin dediğinizi alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…