19.000-20.000 TL monitör ve gaming set dahil sistem önerisi

Bütçe
19000-20000
12400F için sıvı soğutucuya gerek yok. Hava soğutucu yeter. Ayrıca stok soğutucu bir müddet idare eder, sonra değiştirirsin.
Konu alakasız olucak ama ben bunu almayı düşünüyorum sence iiyi mi?

@Ederson Sistem olarak şunu alsın. PSU değişsin ama. Monitör olarak yanındaki 144Hz LG monitörü de eklesin.
PSU olarak;

hocam arkadaş 3050 istiyor bunu gösterdim ama 3050 daha iyi olur diyor. monitör olarakta 165 Hz istiyor. Siz bulabilir misiniz?

INTEL I5 11400F-RX 6600-8G-PRIME H510M-K-KIOXIA 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunu alsın. Parça değiştirmene gerek yok. Parçalar kötü değil ve uyumlu. Yukarıdaki sistemin işlemcisinden daha iyi bunun işlemcisi ve işlemci-anakart ikilisinde pcie 4.0 destekliyor. Bu yüzdem her türlü daha iyi fps verir. Kasa daha iyi olduğundan daha da serin çalışır.

hocam arkadaş 3050 istiyor bunu gösterdim ama 3050 daha iyi olur diyor. monitör olarakta 165 Hz istiyor. Siz bulabilir misiniz?
6600 3050'yi parçalıyor. Oyun oynayacaksa 3050 tavsiye etmem. Tercih kendisinin tabi, malesef 3050 sistem bilmiyorum.

Yani 6600, 3050'den veya 3060tan daha iyi olursa ben söylerim arkadaşa. Ve bir de monitör lazım arkadaşa

Ayrıca bu sistemin SSD o kadar iyi değil.

Amaç oyunsa 6600 daha mantıklı. 3050 + DLSS bile 6600'e yaklaşamaz. 3050'nin neresi daha iyi olur?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şunu alın;
Monitör;
F/P en iyi SSD olabilir. Bu fiyata DRAM'i bile var. Daha ne olsun? SSD bakarken sadece hıza bakmayın.

Yani 6600, 3050'den veya 3060tan daha iyi olursa ben söylerim arkadaşa. Ve bir de monitör lazım arkadaşa

Hocam kronik sorunu olmayan f/p bir ssd. Ssd alırken baktığınız tek şey hızıysa size kötü bir haberim var, piyasadaki çoğu ssd raw speed olarak iyi ama kötü kontrolcüye sahip olduğu için kullanıcılarını üzüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…