Çoğunu Low Settings de oynuyor ama sıkıntı etmez heralde.
Maksimum grafikleri bile yayıla yayıla oynatır. Testte onlara dikkat etme. Fikir olsun diye attım. Bu arada 11400F için stok soğutucu yetmiyor. Bu işlemciyi bizzzat kullanıyorum. Yanına şunu alırsın, biter.Çoğunu Low Settings de oynuyor ama sıkıntı etmez heralde.
Teşekkürler hocam. Sistem gayet iyiMaksimum grafikleri bile yayıla yayıla oynatır. Testte onlara dikkat etme. Fikir olsun diye attım. Bu arada 11400F için stok soğutucu yetmiyor. Bu işlemciyi bizzzat kullanıyorum. Yanına şunu alırsın, biter.
Bu soğutucuyu bizzat kullanıyorum. 65 dereceyi geçmiyor.ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Keyifli kullanımlar diyelim o zaman. 6600'ün mükemmel kas gücü ve OC potansiyeli ile uzun yıllar arkana yaslanırsın. DLSS rakibi yeni FSR 2.0 geldi, onu da buradan inceleyebilirsin. Güzel gözüküyor.Teşekkürler hocam. Sistem gayet iyi
Hocam sormayı unuttum kusura bakmayın. Hem sizin bana önerdiğiniz sistemde ve arkadaşıma önerdiğiniz sistemde Overclock yapmak gerekir mi?Keyifli kullanımlar diyelim o zaman. 6600'ün mükemmel kas gücü ve OC potansiyeli ile uzun yıllar arkana yaslanırsın. DLSS rakibi yeni FSR 2.0 geldi, onu da buradan inceleyebilirsin. Güzel gözüküyor.
AMD FSR 2.0 Quality & Performance Review - The DLSS Killer
We're reviewing AMD's new FSR 2.0 upscaling technology, which offers amazing image quality improvements that are able to match the visual finesse of NVIDIA's DLSS. The great thing is that the new FSR doesn't require any special hardware and works even on NVIDIA GeForce and Intel.www.techpowerup.com
Şuanlık gerek yok ekran kartı için. İleride düşünülebilir. İleriden kastım minimum 3-4 sene. İşlemciye zaten OC yapılamıyor. Intel F ibareli işlemcilere OC yapılamıyor, biliyorsun.Hocam sormayı unuttum kusura bakmayın. Hem sizin bana önerdiğiniz sistemde ve arkadaşıma önerdiğiniz sistemde Overclock yapmak gerekir mi?
Güzel iş tebriklerBütçe 2K civarı artarsa;
Intel i5-12400F Altı Çekirdek 2.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i5-12400F Altı Çekirdek 2.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-12400F Altı Çekirdek 2.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Gigabyte H610M H Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte H610M H Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte H610M H Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.984,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com 2 adet;Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.319,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
XPG Gammix D30 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 AX4U32008G16A-SR30 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Gammix D30 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 AX4U32008G16A-SR30 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Gammix D30 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 AX4U32008G16A-SR30 Ram özelliklerini incele, 677,52 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Aerocool Graphite 3 x ARGB Fanlı Güçlendirilmiş Camlı, Tam Mesh Ön Panel, 6 Port Fan Kontrolcülü, USB 3.0 Mid Tower Siyah Oyuncu Kasası (AE-GRPHT) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } AE-GRPHT-icgorsel...www.teknobiyotik.com Aerocool Aero Bronze 750W 80+ Bronze Slim Kablolu Premium Güç Kaynağı (AE-AEROBR750) | Teknobiyotik
New Page 1 Teknik Özellikler Nominal Güç Değeri : 750W 80+ Bronze Renk : Siyah Tip : ATX 12V 2.52 Soğutma Sistemi : 12cm Siyah...www.teknobiyotik.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com