19.000 TL laptop önerisi

17kHerze

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta görmüş olduğunuz gibi cok ağır olmama şartı ile oyun oynayacağım bir laptop arıyorum. Sıfır olsun istiyorum. Ekran kartlı (tercih NVIDIA) laptop önerisi istiyorum. Fiyat cok oynamasin ricam. En fazla ama en fazla 20k'ya çıkabilirim.

Arkadaşlar hazır sistem de olur elde monitor filan var laptop bulamazsın düzgün derseniz hazır sistem kasa da olabilir.

Son düzenleme:
Başlıkta görmüş olduğunuz gibi cok ağır olmama şartı ile oyun oynayacağım bir laptop arıyorum. Sıfır olsun istiyorum. Ekran kartlı (tercih NVIDIA) laptop önerisi istiyorum. Fiyat cok oynamasin ricam. En fazla ama en fazla 20K'ya çıkabilirim.

Arkadaşlar hazır sistem de olur elde monitor filan var laptop bulamazsın düzgün derseniz hazır sistem kasa da olabilir.

İyi laptop varsa @YüzbaşıJohnPrice hocam bakar 2. elden anlamadığım için masaüstü ile @efebatiin hocam ilgilenir.

Amacınız performans almak ise, laptopu sürekli taşıma, bir yerden bir yere götürme gibi bir işiniz yoksa masaüstü alın. Sıfır olarak ne masaüstü ne de güzel laptop çıkar. Sadece ekran kartını 2. elden alınarak güzel bir sistem dizilir. @efebatiin

Amacınız performans almak ise, laptopu sürekli taşıma, bir yerden bir yere götürme gibi bir işiniz yoksa masaüstü alın. Sıfır olarak ne masaüstü ne de güzel laptop çıkar. Sadece ekran kartını 2. elden alınarak güzel bir sistem dizilir. @efebatiin

İncehesap'da buldum sistem Ryzen 5500 RTX 3060 6 GB onu almayi düşünüyorum kasa daha mantıklı laptoptan vazgeçtim

İkinci el olmaz da neden çöp ki bu sistemi kendime bakmıyorum kiz arkadaşıma bakıyorum en ağır oynayacağı oyun GTA çok aman aman bir şey olmasına gerek yok.

3050 fiyatını hak etmeyen balon kart o yüzden.
Bütçeni arttırıp buna bakabilirsin veya indirim kovalayabilirsin senin tercihin.

3050 fiyatını hak etmeyen balon kart o yüzden.
Bütçeni arttırıp buna bakabilirsin veya indirim kovalayabilirsin senin tercihin.

Teşekkürler inceleyeceğim 3050 değil 3060 bu ara hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı