Tecrübesiz olduğumu öncelikle belirteyim. Kasa oyun odaklı olacak. Bu sistem iyi mi? Darboğaz yer mi? Yerlerine koyulabilecek daha düşük fiyatlı ve yakın performans veren işlemci, ekran kartı var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Tecrübesiz olduğumu öncelikle belirteyim. Kasa oyun odaklı olacak. Bu sistem iyi mi? Darboğaz yer mi? Yerlerine koyulabilecek daha düşük fiyatlı ve yakın performans veren işlemci, ekran kartı var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
DeepCool CC560 650W 80+ Tempered Glass LED USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
MLD M300 1TB NVME 2280 Gen3x4 M.2 SSD (3300MB Okuma / 3100MB Yazma) en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MLD22M300P13-1000 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.
İnternette online olarak bilgisayar satılan siteleri az çok araştırdım. Hepsinin şikayetvar raporları oldukça kötü. Bu yüzden mağazadan görerek toplamak istiyorum. Evet daha uygun fakat içim el vermiyor.
İnternette Online olarak bilgisayar satılan siteleri az çok araştırdım. Hepsinin Şikayetvar raporları oldukça kötü. Bu yüzden mağazadan görerek toplamak istiyorum. Evet daha uygun fakat içim el vermiyor.
Ağa o sitelere bakarak alışveriş yaparsan Türkiye'de ki sitelerin hepsini kapatman gerekiyor onlara kafayı takma direk internetten al kendin topla yoksa pahalıya geliyor.
Ağa o sitelere bakarak alışveriş yaparsan Türkiye'de ki sitelerin hepsini kapatman gerekiyor onlara kafayı takma direk internetten al kendin topla yoksa pahalıya geliyor.
Evet. O tarafı da var. Yani belki yarım milyondan fazla satmış bir siteye en fazla 1.000 şikayet geliyor. Benim çekinmemin sebebi biraz paranoyak olmam ve "Ya o bin kişiye ben de katılırsam." demem içten içe ve o kadar fiyat farkı olunca insan işin içinde bi' sinsilik aramıyor değil.
Evet. O tarafı da var. Yani belki yarım milyondan fazla satmış bir siteye en fazla 1.000 şikayet geliyor. Benim çekinmemin sebebi biraz paranoyak olmam ve "ya o bin kişiye ben de katılırsam." demem içten içe ve o kadar fiyat farkı olunca insan işin içinde bi' sinsilik aramıyor değil.
İnternette online olarak bilgisayar satılan siteleri az çok araştırdım. Hepsinin şikayetvar raporları oldukça kötü. Bu yüzden mağazadan görerek toplamak istiyorum. Evet daha uygun fakat içim el vermiyor.
Şuan resmi distribütörlere baktım. Sinerji başta olmak üzere incehesap , itopya , vatan bilgisayar çoğu bileşenin orijinal distribütörü durumunda. İçim rahatladı. İnternetten alacağım teşekkürler.