19.000 TL oyun odaklı sistem toplama önerisi

Bütçe
19.000 tl max.

SusAGB

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
Full Time Knife Crime
Bütçem en fazla 19.000 TL.

AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB önbellek 6 çekirdek AM4 7nm işlemci.
Gigabyte B450M-H 3600MHz(OC) DDR4 soket AM4 M.2 VGA HDMI mATX anakart.
Kingston 8 GB Fury Beast siyah 3600MHz CL17 DDR4 Single kit RAM.
Gigabyte GeForce RTX 3060 eagle OC 12 GB GDDR6 192 bit LHR ekran kartı.
Thermaltake TR2 s 750W 80+ 120mm fanlı PSU.

Tecrübesiz olduğumu öncelikle belirteyim. Kasa oyun odaklı olacak. Bu sistem iyi mi? Darboğaz yer mi? Yerlerine koyulabilecek daha düşük fiyatlı ve yakın performans veren işlemci, ekran kartı var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada ki sisteme bakabilirsin.

Burada ki sisteme bakabilirsin.
İnternette online olarak bilgisayar satılan siteleri az çok araştırdım. Hepsinin şikayetvar raporları oldukça kötü. Bu yüzden mağazadan görerek toplamak istiyorum. Evet daha uygun fakat içim el vermiyor.

İnternette Online olarak bilgisayar satılan siteleri az çok araştırdım. Hepsinin Şikayetvar raporları oldukça kötü. Bu yüzden mağazadan görerek toplamak istiyorum. Evet daha uygun fakat içim el vermiyor.

Ağa o sitelere bakarak alışveriş yaparsan Türkiye'de ki sitelerin hepsini kapatman gerekiyor onlara kafayı takma direk internetten al kendin topla yoksa pahalıya geliyor.

Ağa o sitelere bakarak alışveriş yaparsan Türkiye'de ki sitelerin hepsini kapatman gerekiyor onlara kafayı takma direk internetten al kendin topla yoksa pahalıya geliyor.
Evet. O tarafı da var. Yani belki yarım milyondan fazla satmış bir siteye en fazla 1.000 şikayet geliyor. Benim çekinmemin sebebi biraz paranoyak olmam ve "Ya o bin kişiye ben de katılırsam." demem içten içe ve o kadar fiyat farkı olunca insan işin içinde bi' sinsilik aramıyor değil.

Merak etme kolay kolay sorun yaşamazsın ayrıca bir sorun olursa iade etme şansın var ama gidip alırsan öyle bir şansın yok.

İnternette online olarak bilgisayar satılan siteleri az çok araştırdım. Hepsinin şikayetvar raporları oldukça kötü. Bu yüzden mağazadan görerek toplamak istiyorum. Evet daha uygun fakat içim el vermiyor.
ben gamegarajdan aldım bir yıldır kullanıyorum sıfır sıkıntı ile. sitede oradan alan birsürü insan da var.

ben gamegarajdan aldım bir yıldır kullanıyorum sıfır sıkıntı ile. sitede oradan alan birsürü insan da var.
Şuan resmi distribütörlere baktım. Sinerji başta olmak üzere incehesap , itopya , vatan bilgisayar çoğu bileşenin orijinal distribütörü durumunda. İçim rahatladı. İnternetten alacağım teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…