Yeni nesil ekran kartlarının gelmesiyle birlikte RTX 20XX serisi öldü dostum, 2080 Super'i vs. unut
Şu an RTX 30XX serisi kartların stokları yok gibi bir şey ama gelecek, yakın zamanda. 15 gün önce stokları vardı fiyatları ona göre değerlendiriyorum. RTX 3070 (2080 Ti ile aynı seviyede bir kart) düzgün modeller 7000 liraydı.
PSU konusunda tedirgin olmakta haklısınız çünkü o PSU çok kötü.
Oyuncular ve içerik oluşturucular için dünyanın en gelişmiş işlemci mimarisine sahip olduğunuzda, olasılıklar sonsuzdur. İster en son oyunları oynuyor olun, ister bir sonraki gökdelen tasarlıyor olun…
kampanyalı en ucuz ASUS ROG STRIX B550-A GAMING DDR4 M2 PCIe NVME HDMI DP PCIe 16X v4.0 AM4 ATX özellikleri, fiyat bilgisi, taksit seçenekleri ile hemen satın al.
Crucial Ballistix Bl2k8g32c16u4bl 16 Gb Ddr4 3200mhz Rgb Pc Ram Bellek Cl16(2x8gbkit) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Samsung 500gb 970 Evo Nvme M.2 Ssd 3400/2300mb/s M arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Kasa olarak bolca alternatif var, hepsini bırakıyorum aşağıya.
Adata XPG Battlecruiser Beyaz BATTLECRUISER-WHCWW Led Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
kampanyalı en ucuz CORSAIR 275R CC-9011182-WW GAMING MID-TOWER KASA BEYAZ özellikleri, fiyat bilgisi, taksit seçenekleri ile hemen satın al.
Corsair Cc-9011199-Ww 4000D Temperli Cam Yan Panel Mid Tower Bilgisayar Kasası Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Monitör olarak LC27HG70 öneriyorum ama masanızın boyutu da önemli, bu modelin ayak kısımları
biraz uzun.
Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms QHD FreeSync QLED Curved Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Kasayı XPG varsaydım, 17500 lira oldu.