19.000 TL'ye hazır sistem önerisi

Bütçe
19K

AWCİİ

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zamanda telefon almaktan vazgeçip bilgisayar almaya karar verdim. Bütçem 19 bin TL. Eğer değecek ise 1000-2000 civarı bütçeyi arttırabilirim. Sistemin hazır olması gerekli lakin toplamaya dair bilgim yok. Gerekirse yerine gidip alabilirim. Ekran kartında tercihim NVIDIA fakat AMD şu sıralar çok tatmin edici gözükmeye başladığı için önerilere açığım. Ömürlük bir bilgisayar arıyorum. Önerilerinizi 4 göz ile bekliyorum.

Son düzenleme:
Ne yazık ki o miktara çıkamıyorum. Kuruşu kuruşuna ancak 21 bin. Ama bilgisayar çok güzelmiş keşke alabilsem.

VOK-MAGIC/Intel Core i3 12100F/ ASUS Radeon RX 6600 DUAL 8GB/16GB DDR4/512GB NVMe M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM Bu kasayı almayı düşünüyorum. Lakin kasa sorun olur gibi değiştirmeme gerek var mı. En fazla 3. olan Cooler Master' a değiştirebilirim.

Alınmaz. Bu sistemi özelleştirdiğim şekilde alabilirsin:

Bütçeyi zorluyorsa SSD'yi Kingston NV1 seçin.

Attığınız güzelmiş. Ama yine de atmış olduğum kasanın neden alınmayacağını da belirtir misiniz?

Anladım. Peki alternatif olarak yine 18 - 19 bin tl civarlarında da kasa önerebilir misiniz. Bir de internetten kasa almak sorun olur mu. Daha önce internetten kasa almadım ve kasa monte işleriyle ilgili bilgi birikimim sıfır.

Alınmaz. Bu sistemi özelleştirdiğim şekilde alabilirsin:

Bütçeyi zorluyorsa SSD'yi Kingston NV1 seçin.
Bunu almaya karar verdim gibi eklemek istediğiniz herhangi bir şey var mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı