19.000 TL'ye kadar neler alınabilir?

zekiislek

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba 19.000TL bütçem var oyun oynamaycağım.
Aklımda MacBook Air 2020 8 RAM olan var, sizce bunu almaya değer mi bu fiyata veya önerileriniz var mıdır?

Oyun oynamak dışında ne yapıyorsunuz? İçerik üretmek, müzikle uğraşmak ya da çizimle uğraşıyorsanız Apple cihazlarınız da varsa ekosistem ve uyumluluk için Macbook öneririm.

Oyun oynamak dışında ne yapıyorsunuz? İçerik üretmek, müzikle uğraşmak ya da çizimle uğraşıyorsanız Apple cihazlarınız da varsa ekosistem ve uyumluluk için Macbook öneririm.
Saydıklarınızı yapmak istiyorum aslında daha önce Windows kullandım çok rahattı vs herşey iniyor macbook 1 kez kullandım rahat gelmedi acaba tam olarak kullanmadığım için yanlışmı düşünüyorum ? yoksa tam tersimi teşekkür ederim detayl yorumlarınız için

Şimdi PC'ye alışınca Mac'e geçmek biraz zor olabiliyor ama alışınca bırakamıyorsunuz. Oyun haricinde kişisel kullanım içinde çok harika bir cihaz ama PC'deki alışkanlıklarınızı önce bir göz önünde bulundurun derim. Almaya değer olup olmadığına siz karar verin

Şarj, ekran ve ses kalitesi olarak güzel cihaz yalnız Windows'daki konforu bunda alamazsın. Her oyun olmaz, her programı kullanmazsın hele bir de lisanssız işlere giriyorsan hepten yandın

Şarj, ekran ve ses kalitesi olarak güzel cihaz yalnız Windows'daki konforu bunda alamazsın. Her oyun olmaz, her programı kullanmazsın hele bir de lisanssız işlere giriyorsan hepten yandın
Ne gibi konfor mesele hocam

Ne gibi konfor mesele hocam

Ekran renk doygunluğu , hoparlöl ses kalitesi , batarya kullanım süresi , render alırken ki kalite ve zamanda tasarruf . Bu saydıklarım Mac için geçerli ancak Windows da dilediğin program ve dosyaları açmak daha basit ve kolay. Mac de açmak için .DMG uzantılı olması gerekiyor ihtiyacın olabilecek her programın DMG uzantısı yok ne yazık ki.

Öğrenci veya öğretmen iseniz PT'den veya Apple'ın eğitim mağazasından daha uyguna MacBook alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…