19-20 bin TL sistem önerisi

B.Özdemir

Decipat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba kendi bilgisayarımı satmak üzereyim bu bütçeye ne alabilirim hazır kasa ,tercihen işlemcimin Intel ve ekran kartı NVIDIA olmasını istiyorum önerebileceğiniz sistem var mı bu bütçede?

Son düzenleme:
NVIDIA dersen Hero A5 RTX 4060 var, bir ara 19k olan RTX 3070 sisteme baktim butcenizi cok geciyor. Keske RX 6700 XT PcKolik onerebilseydim ancak stoku bitti.

NVIDIA dersen Hero A5 RTX 4060 var, bir ara 19k olan RTX 3070 sisteme baktim butcenizi cok geciyor. Keske RX 6700 XT PcKolik onerebilseydim ancak stoku bitti.

Önerdiğiniz RTX 4060'lı sistem bayağı iyi aslında baktımda fakat performans testlerinde neden 3060'ın 3060 Ti'nin altında kalıyor birkaç yerde görmüştüm acaba yeni olduğu için yazılım tarafında düşük mü kalıyor.

Ekran kartında hiç Palit kullanmadım nasıldır?

Sogutma, belki OC modelliyse o farklar olur onun harici 4060 iste. Garanti farki var bir de. Ben pişman olani gormedim Palit.

Sogutma, belki OC modelliyse o farklar olur onun harici 4060 iste. Garanti farki var bir de. Ben pişman olani gormedim Palit.

Gigabyte eagle 3060 kullanıyorum sıcaklıklarla cebelleşiyorum denebilir 76-82 derecelerde soğutma performansı olarak cidden beğenemediğim kartlardan biri oldu ASUS'ta kullandım MSI da fakat Gigabyte'den sonra Palit de hiç kullanmadığım için bir düşündürdü.

Hocam 3060’lı sistemimiz varsa 4060’a geçmek için para harcamayın derim. En az 4060Tİ’ya geçmeniz lazım. Mevcut işlemciniz ne

4060'da DLSS 3.0 ve frame generation avantajı var. Bu yüzden NVIDIA'nın bilerek biraz daha düşük performanslı yaptığını düşünüyorum. Satış için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…