19-21 bin TL hazır sistem önerisi

BeKoO41

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşıma sistem arıyoruz. Şu anki sistemi i3 10100F 6500XT H510M-E... Bunu ya satacak 10 bin TL civarına ya da sadece anakart, işlemci ve ekran kartı satıp değiştirecek. Olurda toplu satabilirse hazır sistem için 19-maksimum 21k bütçesi var en iyi ne var şu an piyasada?

Kasa Vento VG17F, Anakart B450, SSD'de SN580 yapılırsa güzel olur.
sistem güzel hocam ssd değiştirmeye gerek duymuyorum bütçeye dayanıyor. fakat psu konusunda güvenilir mi sıkıntı çıkar mı? PSU modelini bilmiyorum.

Sistem güzel hocam SSD değiştirmeye gerek duymuyorum bütçeye dayanıyor. Fakat PSU konusunda güvenilir mi sıkıntı çıkar mı? PSU modelini bilmiyorum.

Dediğim kasayı seç Game Booster PSU'ya güvenilmez bu bütçede.

Benim de önerim bu olur. Kasayı Vento yapabilir değil 21K'ya kadar bütçe varken yapmalı kesinlikle. O stok PSU'ya güvenmem. VG17F ile aralarında 500 fark varken 100W daha arttırmak için kasa bu da yapılabilir.

Kasa VG22A ve SSD bunu seçmeniz iyi tercih olacaktır illa SSD yükseltecekseniz 600 daha bütçe artırıp. Ya da kasa VG17F seçilebilir. Anakart hakkında bir şey diyemeyeceğim. B450 yapılmalı/yapılmamalı konusunda yani.

Düzenledim mesajı tekrar bakabilirsiniz. 500GB SSD yetmeyebilir isterseniz bir arkadaşınızla konuşun. Tek fark 1TB olması da değil haberiniz olsun. @BeKoO41
Aynen kendisi de 1tb almak istiyor. MLD M300 kötü bir tercih mi olur? Bütçe ucu ucuna yetiyor çünkü ondan dedim. Bi de bir kere alıp daha uğraşmak istemiyor haliyle. Adam 2 sene önce aldı o sistemi şimdi haliyle yetmiyor çünkü ölü soket ve 6500xt lanetine yakalandı. Bu sistemde tek eksik gördüğüm şey anakart biraz giriş segment duruyor anakart değiştirmek zorunda kalırsa zahmetli iş biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…