19.457₺ yayın için 3800XT ve 2070S sistem toplanır mı?

Toplam 17.427 TL.
Hocam bence çok güzel sistem oldu ama yine de 3000 serisini bekleyin derim. Alayım derseniz düşünebilirsiniz. Kasayı size bıraktım önü mesh dilediğiniz her kasa uygun zaten.

Pc Toplama Sihirbazı
Bence bu şekilde alman daha iyi olacaktır.

3000 serisi tahmini ne zaman gelir?

Ben cevaplayım:
1- Evet X570 daha üst düzey bir çipset.
2- 2070S yerine 2080S koymak için tercih edilmiş. Mantıklı mı dersen kişiden kişiye değişir.
3- Onu ben de anlamadım

Casper eskisi kadar kötü değil bu monitörü gayet güzel. Galax, bayağı indirime girmiş ve giriş seviyesi bir model falan değil çok güzel bir GPU modeli. B550 Gereksiz pahalı, X570 daha uygun gördüm. Aklımda Kasa olmadığı için ucuz tuttum o değiştirilip üstüne sıvı soğutma eklenip bu alınır. 3000 Serisi de 2021 e doğru gelir o kadar ucuz fiyatta çıkmaz bu hazır indirimde iken alınır. Canavar bir kart 10 Sene götürür zaten. Mesela 2080 Ti çıktı 1080 Ti çöp mü? Hayır halen canavar ama RTX serisinin ekstra avantajları var ve daha güçlü. Ama beklemeye değmez, illa beklenecek ise iColorful 1650 Super modeli alınıp 3000 serisi gelene kadar gayet rahat idare edilir.

Ben cevaplayım:
1- Evet X570 daha üst düzey bir çipset.
2- 2070S yerine 2080S koymak için tercih edilmiş. Mantıklı mı dersen kişiden kişiye değişir.
3- Onu ben de anlamadım

Zaten üstte yaptığım toplamamda en iyisi olan 2080S MSI Gaming X Trio vardı. Gerek yoktu sistemin kalbinden kısmaya.

Teşekkürler dostum. X570'in B550'den daha iyi olduğunu bilmiyordum bundan sonra toplama önerilerde X570'i tercih edeceğim ama nedense Casper bana hiçbir zaman sıcak gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…