@JakerT4 kablosuz?
@JakerT4 yan tuşlara da erişimi kolay olsun dikkat edersen fotolarda bile yan tuşun en uçtaki kısmına bile ucundan temas ediyor baş parmağım. Özellikle biraz geride konumlanmış bir model daha iyi olur diye düşünüyorum. Senden başka kimsede öneri sunmuyor
Şimdi ben kablosuz da şunları beğendim model oDelikli ve kablolu hali, ben kullanıyorum demin denedim başparmağım iki yan tuşu da kapsıyor.Delux M800DB-RGB-2.4G Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3335 16000DPI-Siyah
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 (PMW3335) Ultra Hafif Kablolusuz Optik Gaming Mouse Sadece 70 gr ağırlığıyla en hafif e-spor seviyesi gaming mouse Yüksek hassasiyetli 16000 DPI optik sensör Yeni Kailh 4.0 Red Switchler ile sıradan mouselara kıyasla çok...shop.connectgame.com.tr 
Delux M700BU -RGB- 67G Ultra Hafif Gaming Mouse - PMW3389 Sensörlü - 16000DPI - Paracord Kablo - Siyah
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M700 (PMW3389) Ultra Hafif Kablolu Optik Gaming Mouse Sadece 67 gr ağırlığıyla en hafif e-spor seviyesi gaming mouse Yüksek hassasiyetli 16000 DPI optik sensör Yeni Kailh 4.0 Red Switchler ile sıradan mouselara kıyasla çok...shop.connectgame.com.tr 
Prime Mini geç algılama sorunu oluyor. Skatezleri değiştirirsiniz o önemli değil Delux'ta:Şimdi ben kablosuz da şunları beğendim model o
Steelseries Prime mini
Delux m800db (skatezleri iyi değil diye yorumlar var bilemedim.)
Kablolu da
Hyperx haste
Endgame xm1r
Razer viper 8k
Tabi yan tuş konumlarını kestiremediğim için birşey diyemiyorum. Sonuçta uzun bir süre mouse almayacağım. Kullanayım istiyorum sorunsuzca. Palm ve claw tip geçişlerine hagisi uyuyorsa. Finger tip dedim ama o bana göre değilmiş
İyidir hocam.@JakerT4 delux fiyat olarak da makul görünüyor740₺ civarında model o sahibinden de 1025₺ ye buldum. Kararsız kaldım. M800 iyi diyorsanız ondan yana kullanayım