20 gün özürsüzü aşmadığı sürece bir sorun olmayacaktır. Aşsa da ŞÖK ile geçirebilirler. Belge almada da ilkokul ve ortaokulda hiçbir zaman bir sınırlama olmadı. Alırsınız.
20 gün özürsüzü aşmadığı sürece bir sorun olmayacaktır. Aşsa da şök ile geçirebilirler. Belge almada da ilkokul ve ortaokulda hiçbir zaman bir sınırlama olmadı. Alırsınız.
Güncel bilgilere göre ortaokulda da lise gibi artık. Kusura bakmayın fakat verdiğin bilgi doğru değil. Ortaokullarda da sınıfta kalma, Türkçe ders notu 70'ün üzerinde olma gibi kurallar vardır. Kardeşim olduğu için iyi biliyorum. İyi günler.
Güncel bilgilere göre ortaokulda da lise gibi artık. Kusura bakmayın fakat verdiğin bilgi doğru değil. Ortaokullarda da sınıfta kalma, Türkçe ders notu 70'ün üzerinde olma gibi kurallar vardır. Kardeşim olduğu için iyi biliyorum. İyi günler.
Ben Milli Eğitim Bakanı olan Yusuf Tekin'in son olarak getirdiği kararlara göre yorumumu yaptım. Yönetmeliği falan inkar ettiğimi nasıl söyleyebilirsiniz? Lütfen biraz daha saygılı olunuz.