Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Oyle, yuzuk ve serce parmagin pade surteceginden hicbir turlu rahat edemezsin diye dusunuyorum. Relaxed Claw falan tutuyorsan anca oyle oturur, palm icin onermem.
Oyle, yuzuk ve serce parmagin pade surteceginden hiçbir turlu rahat edemezsin diye dusunuyorum. Relaxed claw falan tutuyorsan anca oyle oturur, palm icin onermem.
Hiçbir şey aklıma gelmıyor maalesef, kablolu bakarsan saglam ürün DeathAdder V3 onerebılırım, onun dısı zor. İkinci elden thorn falan yakalabılırsınız bır ıhtımal ikinci ele de acık mısın bilmiyorum.
Bu urunu denemedım, alan kullanan herkes guzel oldugundan bahsedıyor ancak ben kendım deneyımlemedıgım urunu oneremem. Bu da shape acısından biraz yandan tombul ve low profile gpxi andırıyor, ne kadar rahat olur orası tartısılır. Ben palm ıcın ergo mouse harıcı onermem.