Rehber 19 adımda sıfırdan Windows 10 kurulum, gizlilik, güvenlik ve performans ayarları

KMSpico'nun orijinal hali virüssüz mü?
O daha güvenli. Yine de saf hali de olsa güvenmiyorum.
Hocam 13. adımda ilk komutu komut satırına girdiğimde "Sistem belirtilen yolu bulamıyor" diyor.
Hocam orada belirttiğim dizine dosya yöneticisi ile girin. Sonra yukarıdan adresi kopyalayın. "Porgram Files x86" Türkçe olmadığı için öyle bir hata vermiş olabilir.
Dizinleme seçeneğinin açık olması performansı olumlu etkiliyor, onun dışında rehber gayet başarılı.

Emeğinize sağlık.
Aramada hızlı sonuç veriyor ama harddisk arkada sürekli bir döngüde oluyor.

Sağ olun.

Yaygın programların açık kaynak alternatiflerini önermeniz güzel olmuş, özellikle WinRAR kullananları anlamıyorum, 7-ZIP gibi bir şey varken neden her açtığında "beni satın al" diye bağıran bir program kullanılır, anlamak gerçekten zor. Gerçi aynı muamele Windows'a da yapılabilir.

Evet gizli öğeler açık. amd64-edge falan diye şeyler çıkıyor ama hepsi C:/Windows klasörü içerisinde. C: sürücüsünün tamamında arama yapıyorum.
O zaman sizde Edge yok.

cd C:\Program Files (x86)\Microsoft\Edge\Application\(sürüm no)\Installer

Böyle dener misiniz? Rehberde ufak bir hata olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…