19 bin liraya PS5 almakta sorun var mıdır?

Fluaz

Hectopat
Daha fazla  
Bugün yaklaşık 19 bin liraya PlayStation 5 siparişi verdim. İçinde 2 kol, 2 tane oyun var. Dolandırıcı olabilir mi? Site de bilinen bir site.

Yurt dışı ürünü, garantisiz olabilir. 2. el değil dimi?

Hocam teşhir ürünü olabilir benim de Xbox One S'im teşhir ürünü 1.5 yıldır kullanıyorum hiç sorun çıkartmadı, yani kısacası hiçbir sorun olmaz.

Dediğim gibi, yurt dışından gelme garantisi türkiyede geçemyen pirizi farklı tipte olan bir ürün olabilir.

Bugün yaklaşık 19 bin liraya PlayStation 5 siparişi verdim. İçinde 2 kol, 2 tane oyun var. Dolandırıcı olabilir mi? Site de bilinen bir site.
İthalatçı garantili diyorsa sıkıntı yoktur bir de bilindik siteyse. Yine de ne olacağı belli olmaz Türkiye'den alınan ürünlerde bile sıkıntı olabilir.

Hocam teşhir ürünü olabilir benim de Xbox One S'im teşhir ürünü 1.5 yıldır kullanıyorum hiç sorun çıkartmadı, yani kısacası hiçbir sorun olmaz.

Teşhir olması çok da önemli değil açıkçası çünkü çok uyguna geldi. Oyun olarak FIFA 24 ve GTA 5 2 kol 18.799 TL'ye geldi.

Süper fiyat valla link var mı hocam 😆

Teşhir olması çok da önemli değil açıkçası çünkü çok uyguna geldi. Oyun olarak FIFA 24 ve GTA 5 2 kol 18.799 TL'ye geldi.
Trendyol da bir satıcının hesabı çalınmıştı, orası olmasın hocam? Nereden aldınız.

Fiyat çok absürt değil, güzel bir indirim olabilir. Hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı