19 bin TL FPS oyunları için sistem önerisi

6600XT 5500 bulunduran uygun fiyatli sistemler vardı hatırladığım kadarıyla. Onlardan olabilir işlemciyi 5600 sectiririm.

Ya 6700 XT ya da 3070 olani alsin bence. İslemci 5600 yeter Valorant'a. Ekranin yenileme hizina yetecegini dusunuyorum yani. Kac Hz kullanacak ki? Fazladan FPS input lag acisindan yararli ama yenileme hizinin altina dusmedigi surece problem yok her turlu.

@messinicocugu müsaitseniz bakar misiniz?

Forumu bir sure birakti.

Arkadaşin istekleri o yönde yoksa bana kalsa 300+ FPS istemenin bir gereği yok. 165Hz kullanacak sanırım. 6700XT olan parça kalitesi olarak cidden üst seviyeymis onu çok beğendim bütçesi o kadar çıkarsa onu alacktir. Bir de monitörle 19k ya onerir misiniz?

165 FPS her turlu o islemci verir. Yayin mi yapacak?

NOVA-3060 / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR bunu 5600MPK yapıp almak mantıklı mı? Direk B450 Dragon anakartla gelmesi ve diğerinin stok halinden sadece 200TL pahalı olması bana daha avantajlı geldi. MPK alınca üstüne şu Akasa fanlardan mi takıyorlar?

Tam aradığım sistem. Yanina güzel bir monitör onerir misiniz?

AOC 27 inch 165 Hz IPS vardi onu bulamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…