19 bin TL'nin en çöpe gideceği sistem olur muhtemelen ÇD
Reis ben 120900'e bir ay oldu olmadı İtopya'dan atlas Pro modelini aldım i3 12100F ASUS RTX 3060 12 GB 16 RAM 500 SSD
hocam öneri yapıcam fakat attığınız sistemde hem işlemci aşırı iyi değil hem ekran kartı kötü hem ram 3200 mh sistem bakıp atıyorumBir öneriniz var mı hocam
ve 3600 mh ramreis kendi kendime böyle birşey yaptım bakabilirsin kaliteli parçalar
hem 1tb ssd hem 12 gb ekran kartın hem ryzen 5600 ün var daha ne olsun
Kötü dediği ekran kartı 3060ti arkadaşın garip vallahocam öneri yapıcam fakat attığınız sistemde hem işlemci aşırı iyi değil hem ekran kartı kötü hem ram 3200 mh sistem bakıp atıyorum
Kardeşim 2. El düşünürsen monıtorle beraber satmayı dusunuyorum. Ben bursadayım ocak ayında vatandan 0 sistem aldım 1 ay bile acmadım kasayı her parcanın kutusu tek tek duruyor garantılerı ile birlikte sistemim şu;Bu şekil bir sistem düşünüyorum. Bitçe 19 bin TL. Sistem nasıl? Yayın için iyi olur mu veya başka bir sistem öneriniz var mı? İtopya sitesinden olursa sevinirim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.