Merhaba uygun fiyata 2x16 DDR5 RAM buldum dayanamadım aldım fakat buna uygun anakart işlemci nasıl olur hiçbir fikrim yok. 19.000 bütçem var zorlasam 20.000 anca. Ekran kartı RX olacak bir sistem toplamama yardımcı olur musunuz?
Hocam neden aldiniz ya, iade imkani var mi? Cunku DDR5 suan ne performans nede fiyat anlamda DDR4 uzerine degmez.Merhaba uygun fiyata 2x16 DDR5 RAM buldum dayanamadım aldım fakat buna uygun anakart işlemci nasıl olur hiçbir fikrim yok. 19.000 bütçem var zorlasam 20.000 anca. Ekran kartı RX olacak bir sistem toplamama yardımcı olur musunuz?
iade imkanı var hocam illa sistem yükseltecem ilerde o nedenle baslangıctan ddr5 olsun diye düsündüm.Hocam neden aldiniz ya, iade imkani var mi? Cunku DDR5 suan ne performans nede fiyat anlamda DDR4 uzerine degmez.
ekran kartı amd olsun yeter hocam@iedgein Hangi marka ağırlık istiyorsun?
ekran kartı, oyun amaclı olacakAfgan kardeşimize merhaba.
Ekran kartı mı daha ağırlıklı olsun işlemci mi ?
Hocam iade edin, ekran karti cok daha yuksek bir sistem toplayin. Daha sonra DDR5 e gecersiniz.iade imkanı var hocam illa sistem yükseltecem ilerde o nedenle baslangıctan ddr5 olsun diye düsündüm.
ekran kartı amd olsun yeter hocam
ekran kartı, oyun amaclı olacak
4400 e almıstım hocam degmez miHocam iade edin, ekran karti cok daha yuksek bir sistem toplayin. Daha sonra DDR5 e gecersiniz.
tesekkürler hocam anakart sorun cıkartmaz degil mi@iedgein üstteki sistem 20800 civarı tutuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.