Oyun oynanmayacak. Babam öğretmen yazılı falan hazırlıyor. SSD 1 TB olsun, bütçe 18-19k
(random bir şey atmadım bu adam bütçeye göre iyi bir liste yapmış)![]()
Günün Laptop Önerileri - Her Bütçeye Laptop Tavsiyeleri
‼️Önemli Not: Sayfaya CTRL+F5 ile yenile yapın. Bazen güncel liste görünmüyor. ✅ Günün yorumu: Bazı laptoplarda sepette indirimler ve indirim kuponlarıcihaz.tv
![]()
Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAH8 83ER000WTR i5-12450H 8 GB 512 GB SSD UHD Graphics 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAH8 83ER000WTR i5-12450H 8 GB 512 GB SSD UHD Graphics 15.6" Full HD Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAH8 83ER000WTR i5-12450H 8 GB 512 GB SSD UHD Graphics 15.6" Full HD Notebook özelliklerini incele, 12.457,47...www.akakce.com
SSD takabilirsin.Bu listeyi biliyorum, baktım ama listeyi hazırlarken mantıken Ali Abim işlemci gibi önemli parçalara öncelik vermiş. SSD ve RAM çok kısıtlı kalıyor. SSD 1 TB altı olmazmış. Yükseltmekle de uğraşmak istemiyorum.
"En az 1 TB SSD"
SSD takabilirsin.
Okumayı bilmiyosun sanırım "yükseltmekle uğraşmak istemiyorum"
Bu listeyi biliyorum baktım ama listeyi hazırlarken mantıken Ali abim işlemci gibi önemli parçalara öncelik vermiş SSD ve RAM çok kısıtlı kalıyor. SSD 1 TB altı olmazmış. Yükseltmeklede uğraşmak istemiyorum.
"En az 1 TB SSD"
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.