19 bin TL'ye Sinerji Mirandus R5 5600 RX6600 sistem alınır mı?

Alınmaz. Attığımı alın sonra dışarıdan uygun fiyatlı bir kule tipi soğutucu alırsınız. Hatta 300₺ fazla vereyim uğraşmayayım diyorsanız AK400 ekleyebilirsiniz 1560₺'ye.

Edit: PawEn'in attığı gayet yeterli olur ve yarı fiyatı kesinlikle düşünülebilir.

Alınmaz. Attığımı alın sonra dışarıdan uygun fiyatlı bir kule tipi soğutucu alırsınız.

Alınmaz. Attığımı alın sonra dışarıdan uygun fiyatlı bir kule tipi soğutucu alırsınız. Hatta 300₺ fazla vereyim uğraşmayayım diyorsanız AK400 ekleyebilirsiniz 1560₺'ye.

Edit: PawEn'in attığı gayet yeterli olur ve yarı fiyatı kesinlikle düşünülebilir.

hocam bu pc daha mı iyi diyorsunuz ben öteki sistemi mert bayantemur kanalından gördüm

Arkadaşlar bu bilgisayar alınır mı? Soğutucusu iyi mi? Pek anlamıyorum da yardımcı olur musunuz?

Sinerji Mirandus Ryzen 5 5600 16GB 512GB NVMe M.2 SSD ASUS Radeon Dual V2 8GB RX6600 [Oyun Bilgisayar]

Hocam öncelikle merhaba ben sistemi video yayınlandıktan sonra aldım ve şu anda çok memnunum ne açıdan memnunun olduğumu söylemeden önce şunu açıklayayım şu anda asla alınmaz, peki neden? Şöyle ki ben aldığım AMD Wraith Stealth ortalama bir kule tipi soğutucudan daha iyi bir performans veren bir soğutucusu vardı aynı zamandan RAM'lar 3600 MHz M.2 SSD'nin ise okuma yazması 3500'e 2800 idi, şu anda görüyorum ki sistem bayağı kötüleştirilmiş ayrıca ben aldığımda 750W Bronze bir de PSU'su vardı ben açıkçası aldığım için memnunum ama şu an için soruyorsanız alınmaz İtopya'da 16k ya hemen hemen aynı parçalar ile sistem var (ben aldığımda fiyat 18k ydı)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı