Emirhanns Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #1 Öncelikle selamlar, benim özürsüz devamsızlığım 19 ama benim izinli olarak yazdırdıklarım 30 tane var. Sınıfta kalır mıyım? Ben kalmam diye düşünüyorum ama gene de ufak bir ihtimal var gibi geliyor. Kalır mıyım?
Öncelikle selamlar, benim özürsüz devamsızlığım 19 ama benim izinli olarak yazdırdıklarım 30 tane var. Sınıfta kalır mıyım? Ben kalmam diye düşünüyorum ama gene de ufak bir ihtimal var gibi geliyor. Kalır mıyım?
183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.827 Makaleler 1 Çözümler 94 12 Nisan 2022 #2 Ortaokulda kalman imkansız.
yasin pala Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 739 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #3 Şimdiki aklım ortaokulda olsa 1 hafta giderim 1 hafta gitmem vardı da zaten öyle 3-4 kişi hepsi geçti valla ortaokulda kalmak yok hiçbir şekilde.
Şimdiki aklım ortaokulda olsa 1 hafta giderim 1 hafta gitmem vardı da zaten öyle 3-4 kişi hepsi geçti valla ortaokulda kalmak yok hiçbir şekilde.
Emirhanns Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #4 yasin pala dedi: Şimdiki aklım ortaokulda olsa 1 hafta giderim 1 hafta gitmem vardı da zaten öyle 3-4 kişi hepsi geçti vallahi ortaokulda kalmak yok hiçbir şekilde. Genişletmek için tıkla... Hocam bende öyleydim bir süre bakmadım devamsızlığa sonra baktığımda ufak bir korktum. İzinliye falan çevirdim ama gene de hiç içim rahat değil
yasin pala dedi: Şimdiki aklım ortaokulda olsa 1 hafta giderim 1 hafta gitmem vardı da zaten öyle 3-4 kişi hepsi geçti vallahi ortaokulda kalmak yok hiçbir şekilde. Genişletmek için tıkla... Hocam bende öyleydim bir süre bakmadım devamsızlığa sonra baktığımda ufak bir korktum. İzinliye falan çevirdim ama gene de hiç içim rahat değil
ludwig1301 Hectopat Katılım 25 Şubat 2022 Mesajlar 190 12 Nisan 2022 #5 8.sınıfta kalma diye bir şey yok için rahat olsun.
Emirhanns Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #6 183189 dedi: Ortaokulda kalman imkansız. Genişletmek için tıkla... yasin pala dedi: Şimdiki aklım ortaokulda olsa 1 hafta giderim 1 hafta gitmem vardı da zaten öyle 3-4 kişi hepsi geçti vallahi ortaokulda kalmak yok hiçbir şekilde. Genişletmek için tıkla... Emirhanns dedi: Hocam bende öyleydim bir süre bakmadım devamsızlığa sonra baktığımda ufak bir korktum. İzinliye falan çevirdim ama gene de hiç içim rahat değil. Genişletmek için tıkla... Sağ olun içimi rahatlattınız.
183189 dedi: Ortaokulda kalman imkansız. Genişletmek için tıkla... yasin pala dedi: Şimdiki aklım ortaokulda olsa 1 hafta giderim 1 hafta gitmem vardı da zaten öyle 3-4 kişi hepsi geçti vallahi ortaokulda kalmak yok hiçbir şekilde. Genişletmek için tıkla... Emirhanns dedi: Hocam bende öyleydim bir süre bakmadım devamsızlığa sonra baktığımda ufak bir korktum. İzinliye falan çevirdim ama gene de hiç içim rahat değil. Genişletmek için tıkla... Sağ olun içimi rahatlattınız.