A Arvas Centipat Katılım 17 Ağustos 2019 Mesajlar 321 7 Aralık 2019 #1 Plati'den RDR2 Key almayı düşünüyorum. Siteyle ilgili yorumlara baktım çalıntı hesap sattıklarını onunda garantisi olmadığını söylemişler Rockstar Launcher için Key alsam yine aynı durum geçerli mi? Oyun kalıcı olarak bende mi kalır? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2019
Plati'den RDR2 Key almayı düşünüyorum. Siteyle ilgili yorumlara baktım çalıntı hesap sattıklarını onunda garantisi olmadığını söylemişler Rockstar Launcher için Key alsam yine aynı durum geçerli mi? Oyun kalıcı olarak bende mi kalır?
Frknyg0 Kilopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 108 Çözümler 1 7 Aralık 2019 #2 Alınır TR fiyatı 300 TL alacağın yerde 170 TL. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2019
A Arvas Centipat Katılım 17 Ağustos 2019 Mesajlar 321 7 Aralık 2019 #3 Frknyg0 dedi: Alınır TR fiyatı 300 TL alacağın yerde 170 TL. Genişletmek için tıkla... Kendi açtığım hesaba kodu girip oyunu etkinleştirmiş oluyorum değil mi? TR Rockstar Launcher indirsem olur mu VPN'ye ihtiyaç var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2019
Frknyg0 dedi: Alınır TR fiyatı 300 TL alacağın yerde 170 TL. Genişletmek için tıkla... Kendi açtığım hesaba kodu girip oyunu etkinleştirmiş oluyorum değil mi? TR Rockstar Launcher indirsem olur mu VPN'ye ihtiyaç var mı?
OtoburPirana Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 2.883 Makaleler 2 Çözümler 21 7 Aralık 2019 #4 Key satışı ile hesap satışı aynı değil. Key satıyor ise sorun yok. Uygun fiyat. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2019
A Arvas Centipat Katılım 17 Ağustos 2019 Mesajlar 321 7 Aralık 2019 #5 OtoburPirana dedi: Key satışı ile hesap satışı aynı değil. Key satıyor ise sorun yok. Uygun fiyat. Genişletmek için tıkla... VPN'ye gerek var mı Key aktifleştirmek için? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2019
OtoburPirana dedi: Key satışı ile hesap satışı aynı değil. Key satıyor ise sorun yok. Uygun fiyat. Genişletmek için tıkla... VPN'ye gerek var mı Key aktifleştirmek için?
OtoburPirana Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 2.883 Makaleler 2 Çözümler 21 7 Aralık 2019 #6 Arvas dedi: VPN ye gerek var mı key aktifleştirmek için? Genişletmek için tıkla... O konuda bilgim yok satıcı ile konuşmanız gerekiyor bu durumu.
Arvas dedi: VPN ye gerek var mı key aktifleştirmek için? Genişletmek için tıkla... O konuda bilgim yok satıcı ile konuşmanız gerekiyor bu durumu.
A Arvas Centipat Katılım 17 Ağustos 2019 Mesajlar 321 7 Aralık 2019 #7 OtoburPirana dedi: O konuda bilgim yok satıcı ile konuşmanız gerekiyor bu durumu. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim.
OtoburPirana dedi: O konuda bilgim yok satıcı ile konuşmanız gerekiyor bu durumu. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim.
cabbarsan Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 406 Çözümler 4 7 Aralık 2019 #8 Açıklama kısmında region free yazıyorsa VPN kullanmana gerek yok fakat region: RU,CIS,UK yazıyorsa gerek var.
Açıklama kısmında region free yazıyorsa VPN kullanmana gerek yok fakat region: RU,CIS,UK yazıyorsa gerek var.
A Arvas Centipat Katılım 17 Ağustos 2019 Mesajlar 321 7 Aralık 2019 #9 cabbarsan dedi: Açıklama kısmında region free yazıyorsa VPN kullanmana gerek yok fakat region: RU,CIS,UK yazıyorsa gerek var. Genişletmek için tıkla... Yazıyor sadece aktif ederken kullansam yeterli mi yoksa oyuna girmek için sürekli kullanmalı mıyım?
cabbarsan dedi: Açıklama kısmında region free yazıyorsa VPN kullanmana gerek yok fakat region: RU,CIS,UK yazıyorsa gerek var. Genişletmek için tıkla... Yazıyor sadece aktif ederken kullansam yeterli mi yoksa oyuna girmek için sürekli kullanmalı mıyım?
cabbarsan Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 406 Çözümler 4 7 Aralık 2019 #10 Arvas dedi: Yazıyor sadece aktif ederken kullansam yeterli mi yoksa oyuna girmek için sürekli kullanmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Kesin bir şey dersem yalan söylerim. Bende bilmiyorum.
Arvas dedi: Yazıyor sadece aktif ederken kullansam yeterli mi yoksa oyuna girmek için sürekli kullanmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Kesin bir şey dersem yalan söylerim. Bende bilmiyorum.