19 dolara RDR 2 alınır mı?

Naptım hocam merak ettim bende almayı düşünüyorum da.
Arada kaldım VPN'siz girilmezse online kısmı sıkıntı olabilir boşuna para vermek istemiyorum. Kesin oynanıyorsa alırım ama farklı cevaplar geldi aynı yöntemle almış birisini bulmak lazım.

Kardeşim sen ne saçmalıyorsun. Bilip bilmeden. Sadece oyunu aktif etme aşamasında VPN gerekli. Sonra gene aynı normal girebilirsin.
Saçmalayan sensin bu sene başında yanlışlıkla skyrim ru key almıştım vpn olmadan hiçbir şekilde oyuna girmiyor

durmaplayden çöp alınmaz zamanında fm sattılar bunlar tüm keyler silindi steamden.
ben durmaplayden 5-6 ürün satın aldım steam gift şeklinde hiçbir sorun yaşamadım.
Arada kaldım VPN'siz girilmezse online kısmı sıkıntı olabilir boşuna para vermek istemiyorum. Kesin oynanıyorsa alırım ama farklı cevaplar geldi aynı yöntemle almış birisini bulmak lazım.
anladım hocam alırsan felan bilgilendirmede bulunursan sevinirim

En iyisi indirim beklemek gibi. Çalıntı key, hesap almak istemiyorum. Herkese teşekkür ediyorum yorumları için.

Aldım kardeşim. Pubg key. Gayette giriyorum VPN olmadan.
Dostum muhtemelen sen farkında olmadan global key almışsın. Ucuza denk getirmiş olabilirsin bu sebeple başka bir ülkenin keyini aldığına dair yanılgıya düşmüş olabilirsin. Ülkeye atanmış keyleri o ülke haricinde başka ülkede çalıştıramazsın. Keyi aktifleştirebilirsin ama oyuna girmek için VPN ile o ülkenin sunucusuna bağlanman gerekir. Bu olayın eskiden forumlarda dolandırıcılığı dönerdi. Region lock keyleri normal oyun fiyatının dörtte birine alıp orijinal oyun diye satmaya çalışırlardı. Mağdur olan çok kişi vardı oyun orijinaldi evet ama vpnsiz girilmiyordu.

Konu sahibi arkadaşa ithafen:
RDR2 bence fiyatını hakkeden bir oyun değil. Oyunda şuan ciddi optimizasyon sıkıntıları var. GTX 1070 ile ultrada 30 FPS alınıyor ara ara FPS droplarla karşılaşıyorsunuz oyun birkaç saniye donuyor. Optimizasyon özürlüsü bir oyun olarak doğdu. YouTube da bolca videosu mevcut. Normalde korsan destekleyen birisi değilim ama aç gözlü rockstara para kaptırmamak için 1 aydan uzun süredir crack bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…