E EfsoTurk Femtopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #11 Bizim okulda yoklama alınmış. Hatta iki gün öncede e-okula işlenmiş. Öğretmenlerin çoğu iyi bile yapmışlar. "Ben olsam okuldan atardım." gibisinden söylemlerde bulunuyorlar.
Bizim okulda yoklama alınmış. Hatta iki gün öncede e-okula işlenmiş. Öğretmenlerin çoğu iyi bile yapmışlar. "Ben olsam okuldan atardım." gibisinden söylemlerde bulunuyorlar.
Justk1lll Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2023 #12 er4n dedi: 19 Mayıs perşembe günü resmi tatildir. Yoklama alma hakları yoktur. Genişletmek için tıkla... aldılar ya bilmeden konuşuyonuz tam gün ne yapıcam 172091 dedi: Yaptıkları legal olmayacağı için yazamazlar, gözünüzü korkutmaya çalışmışlar sadece. Yazarlarsa istediğiniz kuruma şikayet edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... aldılar ya bilmeden konuşuyonuz tam gün ne yapıcam nereye şikayet edebilirim hadiiii??
er4n dedi: 19 Mayıs perşembe günü resmi tatildir. Yoklama alma hakları yoktur. Genişletmek için tıkla... aldılar ya bilmeden konuşuyonuz tam gün ne yapıcam 172091 dedi: Yaptıkları legal olmayacağı için yazamazlar, gözünüzü korkutmaya çalışmışlar sadece. Yazarlarsa istediğiniz kuruma şikayet edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... aldılar ya bilmeden konuşuyonuz tam gün ne yapıcam nereye şikayet edebilirim hadiiii??