19 Mayıs törenine gitmemek disiplin suçu mu?

Canerrt

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, okulumuz 19 Mayıs'ta tören için stadyuma gideceğimizi, gelmeyenlere disiplin vereceklerini söylediler. Amacım törenden kaçmak değil ama evim stadyuma 40km ve ben gidemem. Törene kendi şehrimde gidecektim. Ben disiplin yönetmeliğinde bunun disiplin suçu olduğunu gösteren bir madde göremedim. Sizin bir bilginiz var mı?

Dostum her sene aynı şeyleri söylerler. Disiplin falan yazamazlar, senin gibileri toplamak için disiplini öne sürüyorlar ama hiç uğraşmıyorlar. İyi ki sormuşsun boşuna gitme derim. Tatillerinin keyfini çıkar... Yat uyu.

Selam arkadaşlar, okulumuz 19 Mayıs'ta tören için stadyuma gideceğimizi, gelmeyenlere disiplin vereceklerini söylediler. Amacım törenden kaçmak değil ama evim stadyuma 40km ve ben gidemem. Törene kendi şehrimde gidecektim. Ben disiplin yönetmeliğinde bunun disiplin suçu olduğunu gösteren bir madde göremedim. Sizin bir bilginiz var mı?

O disiplin mevzusu falan yalan öğrenciler gelsinler diye öyle şeyler uyduruyorlar en fazla yoklama alırlar yok yazılırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı