19 Temmuz'da yayınlanan RDR 2 TR yama güvenilir mi?

letranger

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. RDR 2 yeni güncellemeden sonra yapay zeka çalışmıyor. Çözüm ararken 19 Temmuz'da yüzde yüz çevirinin sızdığını gördüm. Sizce bu yama virüs açısından güvenli midir? Discord linki vermişler indirme bağlantısı olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. RDR 2 yeni güncellemeden sonra yapay zeka çalışmıyor. Çözüm ararken 19 Temmuz'da yüzde yüz çevirinin sızdığını gördüm. Sizce bu yama virüs açısından güvenli midir? Discord linki vermişler indirme bağlantısı olarak.

Güvenli olduğu söylenemez. Discord'da verilen sayfa bağlantısını VirusTotal'de taratın muhtemelen indirmen için verdikleri sayfada virüs olmaz ama indirdiğin dosyanın içerisine eklemiş olabilirler. Yani hiçbir açıdan güvenli değil.

1626896401311.png

Kaspersky güvenli diyor.

Şu oyunu adam gibi bir yamayla ve güvenle oynamak haram. Bir de bende iyice virüs takıntısı oldu. Normalde korsan vb. hiçbir içerik indirmiyorum. Geçen ay RDR 2 yapay zeka TR yama ve Surviving Mars TR yama indirdim. Hâlâ içimde kurt var virüs bulaştı mı acaba diye. Sırf bu şüpheden kurtulmak için format atabilirim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı