19 yaşımda olmama rağmen askerlik mesajı geldi

Gksuu

Centipat
Yer
Dunkirk
Yoklama kaçağına düşmemek için 31.12.2022 tarihine kadar askerlik işlemlerinizi tamamlamanız gerekir. Yazan bir mesaj aldım daha 19 yaşıma bugün girdim neden bu kadar erken geldi askere 20 yaşında gidilmiyor mu? Ve bu mesaj geldiğine göre ne yapmam gerekir?

Tecil ettireceksin geldiyse yapacak bir şey yok. Sanırım herkese atıldı bu mesaj askerlik çağına gelenlere. Bugün bana da gelmişti. 5 yıldır tecil ettiriyorum.

Son düzenleme:
Bugün bana da geldi. 2003'lüyüm. Bi arkadaş şunu söyledi: 2001'liler 2021, 2002'li 2022, 2003'lüler için de bu yıl askerlik dedi. Yakınları bu şekilde gitmiş. Onlar üni okumayıp, direk iş hayatına atılmak için askere gitmek zorunda kalmışlar. Üni okumuyorsan, gideceksin muhtemelen. Ben de 3. defa mezuna kalıyorum. Almamalarını istiyorum.

Askerlik şubesine gidip tecil ettirebilirsin. İnternet üzerinden de yapılabiliyor artık sanırım. Bana da geldi müsait olduğum bir zaman şubeye gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…