19 yaşında 41 numara giymek normal mi?

Okan Er

Hectopat
Daha fazla  
Evet 19'a yeni girdim normal görünüyorum. İlk olarak 41 numara giyiyorum. Yaşıtlarım 43 44 45 falan benim boyumda kısa bir de ellerim de yaşıtlarıma göre ufak. Vücudum da küçük. Sizce bu neden kaynaklı olabilir? Hormon bozukluğu falan olabilir mi?

Dediğiniz gibi olabilir biraz Gen'e bağlı ben 14 yaşında 39 giyiyordum.

Kral ben senden 2 yaş küçüğüm ben 44 giyiyorum ama ben düz tabanım bence gayet doğal 41 42 numara...

Hocam yaş ile alakası yok bende 16 yaşlarımda falan 41-42 giymeme rağmen arkadaş çevrem minumum 44'tü. Hatta anımı anlatayım, halısahaya giderken bir arkadaşın halısaha ayakkabısı yoktu. Halısaha öncesi gidip alalım dedik. Her yerde en son 47 vardı çocuğa 47 bile dar geliyordu alamadık.

Bence sorun yok ama her ihtimale bir hormon testi yaptirabilirsiniz kaybiniz olmaz 18 yasindayim bende 40 giyiyorum

Boy kaç?

41 numara giymek bir sorun değil 18 yaşındayım şahsen ben 45 numara giysemde arkadaş çevremden yaşıtım olan birçok kişi 41 numara ayakkabı giyiyor. Kısaca gayet normal olduğunu söylersem bence yanlış olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…