24 Aralık 2005 doğumluyum. Aralık ayında yoklama için çağırdılar. Gittim muayane oldum. e-Devlet'den gerekli yerleride doldurdum. Sorum şu, daha 19 yaşımı yeni doldurdum acaba askere ne zaman çağrırlar? Çevreme sorduğumda 6 Şubat'ta alırlar diyorlar ama askerlik yaşı 20, ben daha 19 yaşındayım. Alırlar mı acaba?
24 Aralık 2005 doğumluyum. Aralık ayında yoklama için çağırdılar. Gittim muayane oldum. e-Devlet'den gerekli yerleride doldurdum. Sorum şu, daha 19 yaşımı yeni doldurdum acaba askere ne zaman çağrırlar? Çevreme sorduğumda 6 Şubat'ta alırlar diyorlar ama askerlik yaşı 20, ben daha 19 yaşındayım. Alırlar mı acaba?
Bu hizmeti kullanarak; askerlik bilgilerinizi görüntüleyebilir, durumunuza göre yapabileceğiniz veya yapmanız gereken askerlik işlemlerini gerçekleştirebilir ve askerlik süreçleri hakkında bilgi alabilirsiniz.
Yedek subay/astsubay adayları ile erlerin sevk tarihleri belli oldu. Açıklanan tarihlere göre Yedek Subay/Astsubay Adayları ile Er (1’inci Grup) 06 Şubat 2025'te, Er (2’nci Grup) 06 Mart 2025'te, Er (3’üncü Grup) ise 03 Nisan 2025'te sevk olacak.