Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
Bildiğim üzere 18'i doldurduğunuzda gidip siz kayıt yapabiliyorsunuz 20 yaşınıza geldiğiniz zaman onlar çağırıyor.
Bazı kaynaklara göre en az 20 yaşında olmanız gerektiği söyleniyor fakat liseyi bitirdiğiniz zaman askerlik şubesine gidebilmeniz lazım.
Bildiğim üzere 18'i doldurduğunuzda gidip siz kayıt yapabiliyorsunuz 20 yaşınıza geldiğiniz zaman onlar çağırıyor.
Bazı kaynaklara göre en az 20 yaşında olmanız gerektiği söyleniyor fakat liseyi bitirdiğiniz zaman askerlik şubesine gidebilmeniz lazım.
Hocam ben 2005 liyim fakat son ayı. 1 Aralık 2005. bu yüzden 2006'lı olarak mı sayıyorlar beni yoksa 2005 mi? Yani Ay'a da bakıyorlar mı? Bakmıyorlarsa 19 da gidiyorum mantıken. Üstelik yoklamamı yaptırmım e-Devlet üzerinden sadece aile hekimi muayenesi kaldı onu da haftaya yaptıracağım.
Hocam ben 2005 liyim fakat son ayı. 1 Aralık 2005. bu yüzden 2006'lı olarak mı sayıyorlar beni yoksa 2005 mi? Yani Ay'a da bakıyorlar mı? Bakmıyorlarsa 19 da gidiyorum mantıken. Üstelik yoklamamı yaptırmım e-Devlet üzerinden sadece aile hekimi muayenesi kaldı onu da haftaya yaptıracağım.
Askerlik yaşı 20 diye biliyorum acele etmeni gerektiricek durum yok sen ertelemezsen 20 yaşına girdikten 1 hafta bile olmadan askere çağırıyorlar seni yani benim kuzenim öyle gitti
Askerlik yaşı 20 diye biliyorum acele etmeni gerektirecek durum yok sen ertelemezsen 20 yaşına girdikten 1 hafta bile olmadan askere çağırıyorlar seni yani benim kuzenim öyle gitti