19 yaşında askerlik ertelemek mümkün mü?

Riselied

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5500 3.60 GHz
16GB Ram
MSI RTX 4060
19 yaşındayım ve bu yıl ki YKS sınavından hiçbir umudum yok bu yüzden seneye tekrar girmek istiyorum, askerlik şubesine gidip durumu anlatsam askerliğim ertelenir mi yoksa seneye 20 olacağım için sorun çıkar mı?

Şubeye gitmenize gerek yok. Tecil hakkınızı kullanmadıysanız, e-Devlet üzerinden tecil ettirebilirsiniz.
ben de 2006 lıyım geçen sene başarısız oldum mezuna kaldım bu sene ise yks girdim ve üniversiteye gideceğim
5 AY 13 GÜN
YOKLAMAYI TAMAMLAMANIZ İÇİN KALAN GÜN SAYISI
bunu diyor ne yapmam lazım şubeye mi gitmeliyim yoksa yoklamayı yapıp üniye kayıt olmayı mı beklemeliyim
(ağustos 2023 de açık liseden erken mezun oldum) ama askerlik şeyi yoklama menünüsü bu sene geldi

Üniversite kaydı sonrası öğrenci işleri halleder tecilini. Genelde umursamıyorlar, o yüzden kontrol et tecil işlemini yapmışlar mı diye okula başladıktan sonra. Yapmazlar ise kendin şubeye gidip halledersin.

o zaman ben herhangi bişey yapmıyorum yoklama vs ellemiyorum kayıt olduktan sonra olmazsa kendim hallediyorum teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…