Herkese iyi günler. 7.sınıftan beri her yaz sanayide aynı yerde çalıştım. Çalıştığım yer büyük ve dayımın. Yaptığımız iş, iş makinesi ve yedek parça. Geçen sene YKS'de sayısalda 650 binden mezuna bıraktım fakat mezun senemde de kendimi veremedim. Sıralamamı 500 bine çekebildim. Tercih dönemi il dışında bir bölüm yazıp 4 yıl boyunca hayatımı yaşayabilirdim fakat bir taraftan da aklımda hayata erken atılmak vardı. Sonuçta iyi bir bölüm ve iyi bir üniversitede okumadıktan sonra çok bir anlamı yok. Açık öğretim yazdım ve aynı anda işte de çalışıyorum. Sabah 7 de kalkıyorum 7.30 8.00 arasında dükkanı açıyorum akşam çıkışım ise hafta içi 18.00, cumartesi ise 17.00. Her şey iyi hoş da kendimi bu yaşta çalışmaya hazır hissetmiyorum ama bir yandan da yapmam gerekenin bul olduğunu düşünüyorum. Kendi paramı kazanıyorum ama akşamları çıkıp dolaşmaya hevesim kalmıyor olsa da halim kalmıyor. Mesela oyuncu laptopu aldım istediğim tüm oyunlarım Steam'de mevcut ama artık zevk vermiyor. Verebileceğiniz tavsiyeler var mı? Akşamları kendime nasıl zaman ayırabilirim enerji halimin kalması açısında? Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: