19 Yaşındaki PlayStation 3 (PS3) Sistem Yazılımı Güncellemesi Aldı

Oynamayan var mı? Sadece CFW kullanıcıları için biraz sıkıntı oluyor. Sürekli PSN'ye block atıyorlar. HFW, OFW ile neredeyse birebir sadece HEN kurmamıza yarıyor o kadar. HEN sistemin kilidini kırıyor.
Yanlış hatırlamıyorsam sadece Super Slim cihaz HFW ile kırılıyordu değil mi?

Neresi boş bir güncelleme? Yeni sertifikalar, AACS keyleri gelmiş. Bazı insanlar hâlâ 4K Blu-Ray kullanmıyor ve normal Blu-ray kullananların geneli PS3 sayesinde Blu-ray'e geçti DVD'yi bırakıp seneler önce. İnsanların yarısı hâlâ PS3, PS4, Xbox One gibi konsollardan Blu-ray izliyor. Eksik AACS keylerinden dolayı yeni üretilen bazı filmler açılmıyordu bunu çözmüşler, birkaç sertifika eklemişler ve birkaç şey daha düzeltilmiş. Korsanı engellemeye yönelik yaptıklarına dair deliliniz ne? Kim niye yıllar önce ölmüş bir şeyden bu kadar para kazanmaya çabalasın?

Kim niye yıllar önce ölmüş bir şeyden bu kadar para kazanmaya çabalasın?

2. el piyasası hala çok aktif çünkü hala yüzlerce insan PS3 alıp. Kırık olarak kullanıyorlar. Ayrıca kimsenin Blu-ray izleyeceğini falan sanmıyorum neredeyse tüm konsolların lensleri ölü kimse CD falan alıp satmıyor. Neyi savunuyorsun burada. Xbox güncelleme getirse ne olacak kullanılmayan bir sistem için. 7.nesil DVD konusunda ölmüştür 8.nesile güncelleme gelsin ona söz Yok.

Hâla kırılmaması için bir güncelleme yapıyorlar.
Gereksiz bir güncelleme diye düşünüyorum.

Türkiye'de Blu-ray yaygın bir şey olmadığı için işin iç yüzünü bilmiyorsunuz. Adamlar kendi halkı ve ABD için yapıyor. ABD'de ve Almanya'da Blu-ray ve DVD kullanımı, streaming'le hala yarışır seviyelerde. Sony'nin kendi Blu-ray oynatıcılarından daha sorunsuz şekilde oynatıyor PS5 vs. Her Sony Blu-ray oynatıcı alanların yarısı okuma sorunu yaşıyor ancak bu PS5'te vs. yok. Fiyatları da konsol, PC parası olduğundan hâlâ oynatıcı yerine konsol alan dolu kişi var.

@Yerayay Buyrun ABD'liler bile beni doğruluyor yorumlarıyla. O sizlerin problemi. Changelog okumak zorundasınız:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mesela bu kişi:

@EFI Shell okudum zaten. Yurt dışında kullanılıyor olabilir. Ama bizim kullanım amacımız belli o yüzden boş bir güncelleme olduğunu düşünüyorum. Sorun yok zaten sistem açığını bulmaları 1 günü geçmiyor.
Ayrıca PS3'de film izlemeyi çok kez denedim fan sesi yüzünden insanın izleyesi gelmiyor. Nasıl dayanıyorlar anlamıyorum yurt dışındakiler. Şimdi diyeceksin termal macunu falan yenile. Ama bu faydası yok bir kaç ay sonra tekrar aynısı oluyor.

Sony o kadar eski ürünlerine önem veriyor ki, 1990 yılındaki dünyanın ilk HDTV'si KW-3600HD'den itibaren son HDMI'sız HDTV ürünlerine kadar destek sayfası açtı bile açtılar Japonya'da. yeterli olduğu yazıyor ve ürünlerin çıkış tarihi ve model listesi bile mevcut. Buyrun:

Ayrıca Hong Kong'da vs. VCD yaygın olduğu için VCD destekleyen bir PS1 modeli bile çıkarmışlıkları var. Sony, multimedyaya hep önem vermiştir (aynı rakibi Panasonic gibi).

Son düzenleme:
Gerekli bir guncelemedir sadece Blu-ray hanesi için kullanan insanlar vardır sonsuza dek de bu güncellemeyi getirmeleri lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…