19 yıldır sap olmak

Menemen22

Centipat
Hocam selamünaleyküm. Ben 19 yıldır sapım. Hayatımda hiç sevgilim olmadı, elime kız eli değmedi. Girişimin desen oldu birkaç defa. Ama hepsinde de red yedim. Artık hiç umudum kalmadı. Artık ne zaman bir çift görsem üzülüyorum ve çok koyuyor. Yalnız olmak bu halde çok dokunur ve teklif ettiğin bayanların senden 2 gömlek alttaki hanzo elemanlarla çıktığını görünce çok koyuyor adama. Tipim desen çevremdekilerinde dediğine göre fena değil, giyim ve bakımıma da dikkat ediyorum. Öz güvenim de var ama hangi kızla konuştuysam şu ana kadar red yedim. (9 defa) ama gidin bakın hanzoların bile sevgilileri var. Söyleyin hocam nerede hata yapıyorum ben?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Menemen22 tanımadığım için çok net yorum yapamam ama bir kaç sebebi olabilir kızlara maskulen gelmiyo olabilirsin başlangıçta çok ilgiye boguyosundur veya kızı sürekli darliyosundur. Direk çıkma teklifi etmek de çok büyük sıkıntı. Bunları yapmiyosan tek bir ihtimal kaliyo tipin ortalama olduğu halde şansını çok güzel kızlarla deniyo olabilirsin.

Hocam maskülen gelmek derken ondan kastın nedir?
Yok hocam direk çıkma teklifi etmiyorum muhabbet edip aradan 1 ay veya 2-3 hafta geçtikten sonra ediyorum. Aga eğer ben yazmazsam, kendisi de zaten hiç dönmüyor pek ilgi verdiğimi düşünmüyorum. Onun için mecbur ben yazıyom ama sıkacak kadar değil

2-3 hafta geçtikten sonra ediyorum

Finalde teklif eden sen oluyorsun. Asla teklif etme. Normalde kızın darlaması lazım seni "biz şimdi neyiz?" veya "adını koyalım artık" gibi.

Aga eğer ben yazmazsam, kendisi de zaten hiç dönmüyor pek ilgi verdiğimi düşünmüyorum

Sen yazmadığında sana yazmayan, yani sana talep göstermeyecek kadar çevresinde çok erkek olan seçeneği bol olan kızlarla ilgileniyorsundur. Ya da gerçekten seçeneği olmayan kızlar bile seni çekici bulmuyorlar.

Ama en büyük hatan eninde sonunda teklif ediyor olman.
Bol bol story koy illaki sana yazan olur onların aralarından değerlendirirsin. İlk olarak senin yazman da senin talep gösterdiğini belli eden bir hareket.

Şimdi seni tanımadığım için kesin olarak şu şudur bu da budur diyemem ama genel hatlarıyla durum bu dostum.

@Menemen22 kızların çok umrunda olan bir şey değil yüz hatları (çok iyi veya kötü değilse). Mesela kendim için konuşayım ortalamanın üstünde bir tipim vardı çok iyidi anlamında demiyorum ama iyidi yani. Boyum 190 civarı falan yüz hatlarıma da genelde iyi diyolardi ama ana sorun hiçbir kıza maskulen falan gelmiyodum. Gyme giderek çözdüm bu sorunu. Ha para kazanarak da çözebilirsin ama 25-30 yaşlarına kadar beklemen lazım.

@incisquirtle hocam bu arada her kızın kendi çapında seçenekleri var. Cidden iyi gözükmüyosa çekicilik anlamında baya baya uğraşması lazım sadece fazla kıza yazarak bu sorunu çözmek baya zor.

Hocam hani bende uzun boylu ve tipi iyi sayılan biriyim. Sorunun maskülenlik olduğunu düşünmüyorum. Çünkü maskülen olmaya çalışıyorım zaten. Ama nasıl olacak bilmiyorum. Hocam 30 mu yapma gözünü seveyim. Artık sevilmek nasıl bişey bende yaşamak istiyorum.

Hocam valla inan bana story vs atıyorum zaten ama kızlardan hiç cevap veren olmadı şu ana kadar.

Hocam bir konuda kızdan üstte olman lazım ki senle sevgili olsunlar. Maskulenlik derken kastım bu mesela sen diyosun hanzo vs. diye ama öyle tipler çoğu kıza erkeksi geliyor. Ha sana hanzo ol demiyorum ama git düzgün fizik yap öyle çözebilirsin veya 30lu yaşlara kadar para yapıp öyle yaparsın başka bir çaresi yok teklifini kabul etseler bile zindan hayatı yaşarsın yani.

Aslında 19 yıldır sap değilsiniz. Ergenliğe giriş (11-12-13-14) yaşlarında duygusal olarak böyle bir ihtiyaç duyar ve yokluk hissedersiniz."sap" olmamak için de size uygun olan kişilerle iletişim kurun.

Aslında 19 yıldır sap değilsiniz. Ergenliğe giriş (11-12-13-14) yaşlarında duygusal olarak böyle bir ihtiyaç duyar ve yokluk hissedersiniz."sap" olmamak için de size uygun olan kişilerle iletişim kurun.
Hocam kuruyorum zaten ama sonuç hep red.

Agam haklısın eyvallah vücut veya para da etkili ama sana yemin ederim ki oturdum mahallede ve okulda çevremde parası da öyle iyi bir vücuda da sahip olmayıp yanında onun 3-4 gömlek üstü kızla çıkan arkadaşlarım var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…